Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παραμονή Πρωτοχρονιάς doodle: Η Google αποχαιρετά το 2019
ΕΛΛΑΔΑ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς doodle: Η Google αποχαιρετά το 2019

Παραμονή Πρωτοχρονιάς doodle: Ο πλανήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς doodle: Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και η Google ετοίμασε για την ημέρα ένα doodle, «γιορτάζοντας» με αυτό τον τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Ο πλανήτης ετοιμάζεται να υποδεχτεί το 2020 με φαντασμαγορικές γιορτές, πυροτεχνήματα και τραγούδι.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Εορταστικές εκδηλώσεις και στο Δήμο Αθήνας

Οι εορταστικές εκδηλώσεις διοργανώνει και ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί, σήμερα στις 22:00 το βράδυ, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη. Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχοΑθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας. Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Παραμονή στη Θεσσαλονίκη

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις