Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πετράλωνα φόνος: Βίντεο την στιγμή που ο 21χρονος πετάει σακούλες στα σκουπίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα φόνος: Βίντεο την στιγμή που ο 21χρονος πετάει σακούλες στα σκουπίδια

Πετράλωνα φόνος: Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που μετέδωσε η ΕΡΤ και δείχνει τον 21χρονο, που ισχυρίζεται ότι δολοφόνησε και τεμάχισε τον νονό του, να πετά σακούλες σε κάδο απορριμμάτων στα Πετράλωνα.

Πετράλωνα φόνος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του 52χρονου στα Πετράλωνα που σκότωσε ο νεαρός, ενώ σήμερα ο 21χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο 52χρονος ήταν φιλοξενούμενος της κουμπάρας και του βαφτισιμιού του, στο σπίτι τους, στα Πετράλωνα. Τόσο η μητέρα, όσο και ο γιος έχουν ψυχολογικά προβλήματα, και η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς”.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ψάχνουν στον ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για τη σορό του 52χρονου. Όπως λένε αρμόδιοι αξιωματικοί- είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι. Κάθε φορά που αδειάζει ένα απορριμματοφόρο από τα απορρίμματα γίνεται αμέσως επιχωμάτωση. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο (28.12.2019), ύστερα από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς, αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες ημέρες.

Πετράλωνα φόνος: Οι αποκαλύψεις του 21χρονου

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια. Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σπίτι ήταν και η μητέρα του 21χρονου, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν επέστρεψε, της είπε ότι τον σκότωσε.

Ο 21χρονος από την πλευρά του, έκανε αποκαλύψεις-σοκ στους αστυνομικούς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως σκότωσε τον νονό του επειδή χτυπούσε την μητέρα του. Συμπλήρωσε πως σχεδίαζε καιρό αυτό το έγκλημα. Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε: «Τον μαχαίρωσα ενώ κοιμόταν και εξαφάνισα το μαχαίρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις