Αθήνα

°C

Παρασκευή

23

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Έλενα Ράπτη Αποστολή: Η “γαλάζια” βουλευτής, στο πλευρό των αστέγων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έλενα Ράπτη Αποστολή: Η “γαλάζια” βουλευτής, στο πλευρό των αστέγων

Έλενα Ράπτη Αποστολή: Η κυρία Ράπτη με το κλιμάκιο της «Αποστολή» κάθισε με τους άστεγους των Αθηνών,  άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έλενα Ράπτη Αποστολή: Λίγες ημέρες πριν από την Πρωτοχρονιά, η «Aποστολή», στα καθιερωμένα της ραντεβού με τους αστέγους, μοίρασε δέματα αγάπης με τρόφιμα και πολλά χαμόγελα στους ανθρώπους που όλοι ξεχνάμε. Στη χθεσινοβραδινή δράση της «Αποστολής», στην κρύα Αθήνα, συμμετείχε και η Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Έλενα Ράπτη, η οποία χαρακτήρισε ανεπανάληπτη εμπειρία αγάπης και προσφοράς την πρωτοβουλία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. «Τα συναισθήματα υπερβαίνουν τα λόγια, είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής, την οποία συνόδευσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Ιωάννης Πεταλάς.

«Στην Αθήνα βλέπω καθημερινά ανθρώπους να κοιμούνται στους δρόμους, ήθελα να συμμετέχω και να υποστηρίξω αυτή την πρωτοβουλία! Θέλω να ευχαριστήσω για τη δυνατότητα αυτή την «Αποστολή», τον Γενικό της Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και τους συνεργάτες του, για την πολύ συγκινητική δράση και την προσπάθεια τους με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των ανθρώπων που δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά, να τους έχουμε διαρκώς στη μνήμη της καρδιάς μας! Ιδιαίτερα, όμως, θέλω να αναφερθώ στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο γιατί αθόρυβα και ανελλιπώς βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Η κυρία Ράπτη με το κλιμάκιο της «Αποστολή» κάθισε με τους άστεγους των Αθηνών,  άκουσε τις προσωπικές τους ιστορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις