Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξαφάνιση 7χρονου παιδιού – Παγκράτι: Ίχνη στο Μαρούσι
ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 7χρονου παιδιού – Παγκράτι: Ίχνη στο Μαρούσι

Εξαφάνιση 7χρονου παιδιού - Παγκράτι: Ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της μία μέρα αργότερα.

Εξαφάνιση 7χρονου παιδιού: Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με την εξαφάνιση της 7χρονης Valentine Ablavykaka. Η επτάχρονη λείπει από το σπίτι από τις 23 Δεκεμβρίου ενώ ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της μία μέρα αργότερα, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια στη γειτονιά και δεν επέστρεψε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, πολίτες ανέφεραν στο Χαμόγελο του Παιδιού ότι είδαν την επτάχρονη στον Σταθμό Νερατζιώτισσας στο Μαρούσι.

Η πληροφορία έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για να συνεχίσουν τις έρευνες. Εκεί τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, που είχαν μυρίσει ρούχα της επτάχρονης, εντόπισαν ίχνη σε κάποια σημεία, όμως αργότερα φαίνεται ότι έχασαν τα ίχνη. Οι έρευνες συνεχίζονται με τις Αρχές να κοιτάνε προς πάσα κατεύθυνση.

Eξαφάνιση ενηλίκου – Βύρωνας

Επιπλέον, ακόμα μία εξαφάνιση έχει σημειωθεί, στην περιοχή του Βύρωνα. Την εξαφάνιση 20χρονου από τον Βύρωνα Αττικής γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η «Γραμμή Ζωής». Ο Νικόλαος Θεοδωρίδης εξαφανίστηκε στις 26 Νοεμβρίου. Έχει καστανά μάτια, 1,72 μ. ύψος και είναι αδύνατος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε έφερε σακίδιο 20 kg. H ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις