Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκα: Δέχτηκε επίθεση ενώ έπλενε τα ρούχα της
ΚΟΣΜΟΣ

Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκα: Δέχτηκε επίθεση ενώ έπλενε τα ρούχα της

Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκα: Το πτώμα της βρέθηκε στον ποταμό Λαλιντού, σε απόσταση 2 χλμ από το σημείο της επίθεσης.

Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκαΚροκόδειλος σκότωσε μία γυναίκα ενώ άλλη μία αγνοείται, σε άλλη επίθεση στην επαρχία Σουλαουέζι στην Ινδονησία, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις τοπικές αρχές. Τα δύο διαφορετικά περιστατικά συνέβησαν χθες και σήμερα σε δύο γειτονικούς ποταμούς της περιφέρειας Νορθ Κονάουε, στο νότιο τμήμα της νήσου Σουλαουέζι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το πρώτο θύμα, η Νουργκάγια, ηλικίας 48 ετών, δέχθηκε επίθεση από έναν κροκόδειλο χθες το βράδυ, την ώρα που έπλενε τα ρούχα με την κόρη της.

Το πτώμα της βρέθηκε στον ποταμό Λαλιντού, σε απόσταση 2 χλμ από το σημείο της επίθεσης. «Σημειώθηκε μία ακόμη επίθεση σήμερα και αναζητούμε το θύμα», δήλωσε ο Ντζασμιντίν, ένας εκ των εκπροσώπων της τοπικής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών. Ομάδες διάσωσης ψάχνουν για το πτώμα κατά μήκος του ποταμού Λασόλο, που συνδέεται με τον ποταμό Λαλιντού. Το 2019, τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από επιθέσεις κροκοδείλων στην περιοχή, σύμφωνα με την τοπική υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.

Κροκόδειλος σκότωσε γυναίκα: Παρολίγο τραγωδία και στην Αυστραλία

Επιπλέον έναν μήνα πριν δασοφύλακας στην Αυστραλία κατάφερε να γλιτώσει από τα κοφτερά δόντια ενός «ιδιαίτερα πονηρού» κροκόδειλου χώνοντας το δάχτυλό του στο μάτι του ερπετού κατά τη διάρκεια μιας άγριας μάχης. Ο Κρεγκ Ντίκμαν, που είχε πάει για ψάρεμα την περασμένη Κυριακή σε απομονωμένη περιοχή στη βόρεια Αυστραλία, δήλωσε ότι το μήκους 2,8 μέτρων ζώο τού επιτέθηκε από πίσω τη στιγμή που έφευγε από την παραλία.

«Την ώρα που έφευγα, το πρώτο πράγμα που είδα, είδα το κεφάλι του να στρέφεται προς εμένα» δήλωσε ο Ντίκμαν χθες σε δημοσιογράφους από το νοσοκομείο του Κενς, στο Κουίνσλαντ, όπου νοσηλεύεται. «Αυτός ο ήχος θα με στοιχειώνει πάντα, νομίζω. Το κροτάλισμα των δοντιών του ενώ έκλειναν τα σαγόνια του». Σύμφωνα με τον 54χρονο, ο κροκόδειλος τού επιτέθηκε και πάλι στο μηρό και προσπάθησε να τον σύρει στο νερό για να τον πνίξει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις