Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα

Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Η Κατερίνα Καινούργιου βλέπει τη ζωή της να προχωρά και να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram: Η Κατερίνα Καινούργιου είναι στα καλύτερά της, καθώς τον τελευταίο καιρό σημειώνει επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της. Η παρουσιάστρια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν διστάζει να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανήμερα των Χριστουγέννων, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έστειλε τις ευχές της σε όλο τον κόσμο και έκανε μια εξομολόγηση.

«Βράδυ Χριστουγέννων και με βρίσκει …πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σήμερα, θέλω να σας αγγίξω την καρδιά με την αγκαλιά, την στοργή, το χάδι, που δεν μπορώ να προσφέρω στον καθένα σας ξεχωριστά… Εύχομαι όλοι να περνάτε υπέροχα μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα όνειρα σας…ευχές μου» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CIAO, φήμες θέλουν το διάσημο ζευγάρι να ετοιμάζει ήδη τον γάμο του για το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γάμος θα γίνει στη Μύκονο, έναν προορισμό που αγαπούν και οι δυο. Αν και ακόμα φαίνεται πως δεν έχουν ορίσει ημερομηνία, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον γάμο να πραγματοποιείται τον Ιούνιο. Το περιοδικό κάνει λόγο για πρόθεση του ζευγαριού να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για τον γάμο του αλλά και ένα δεύτερο που οι καλεσμένοι θα είναι λιγότεροι και κυρίως εκλεκτοί δικοί τους άνθρωποι.

Όσο για το ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας;

Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος είναι γιος της Ειρήνης Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη. Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και που το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009.

Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια ενώ έχει και έφεση στη σύγχρονη τέχνη.

https://www.instagram.com/p/B6gVpndhqfB/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις