Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σώοι και οι τρεις σέρφερ που αγνοούνταν στον Σχοινιά
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σώοι και οι τρεις σέρφερ που αγνοούνταν στον Σχοινιά

Σέρφερ Σχοινιάς: Οι λιμενικοί είχαν οπτική επαφή με τον έναν από τους σέρφερ μέχρι λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι.

Σέρφερ Σχοινιάς: Στην περιοχή επικρατούσαν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 6 μποφόρ – Μεγάλη κινητοποίηση του Λιμενικού

Έληξε με αίσιο τρόπο ο συναγερμός που σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης 26/12 για τρεις σέρφερ, οι οποίοι αγνοούνταν στην περιοχή του Σχινιά. Για τον εντοπισμό τους και καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, είχε κινητοποιηθεί ισχυρή δύναμη του Λιμενικού. Πιο αναλυτικά, οι σέρφερ χάθηκαν από την θαλάσσια περιοχή όπου έκαναν σερφ στον Σχινιά το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι λιμενικοί είχαν οπτική επαφή με τον έναν από τους σέρφερ μέχρι λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των σέρφερ συμμετείχαν ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ επρόκειτο να αποπλεύσει ένα ναυαγοσωστικό σκάφος και να απογειωθεί ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Σύμφωνα με το Λιμενικό με το οποίο επικοινώνησε το protothema.gr στις 15:35 οι δύο από τους σέρφερ είχαν καταφέρει να βγουν στην ξηρά με ίδια μέσα ενώ θέμα λεπτών ήταν να βγει σώος και ο τρίτος.

Δείτε ακόμη:

Στο “ψυγείο” η χώρα: Παγωνιά και χιόνια μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις