Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κακοκαιρία Κύπρος: Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάφο λόγω έντονης βροχόπτωσης
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Κύπρος: Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάφο λόγω έντονης βροχόπτωσης

Κακοκαιρία Κύπρος: Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021.

Κακοκαιρία Κύπρος: Την κατάρρευση μιας υπό κατασκευής γέφυρας που ενώνει δύο κοινότητες στην Πάφο, είχε ως αποτέλεσμα η έντονη βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δρόμος Επισκοπής – Νατάς είναι κλειστός για την κυκλοφορία. Η υπό κατασκευή γέφυρα κατέρρευσε, λόγω έντονων βροχοπτώσεων. Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου ανέφερε πως η γέφυρα βρίσκονταν σε αρχικό στάδιο υπό κατασκευή.

Η κ. Λάμπρου ανέφερε πως οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα περίπου και η κατασκευή της βρίσκονταν στα αρχικά στάδια με τα υποστυλώματα. Το κόστος για την κατασκευή της γέφυρας ανέρχεται στις 400 χιλιάδες ευρώ και ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί μέχρι το 2021. Εξάλλου λόγω κατολίσθησης όγκων χώματος και πετρών, κλειστός παραμένει για την κυκλοφορία ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, στην επαρχία Πάφου. Επίσης, κλειστός είναι και ο δρόμος Αμαργέτης – Κελοκεδάρων παρά το γεφύρι του ποταμού «Ζυριπιλλή» λόγω υπερχείλισης του ποταμού.

Δείτε ακόμα

Τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη: Νεκρός ηλικιωμένος από πυρκαγιά στο διαμέρισμά του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις