Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σωφρονιστικός – ναρκωτικά: Συνελήφθη υπάλληλος στην Αυλώνα
ΕΛΛΑΔΑ

Σωφρονιστικός – ναρκωτικά: Συνελήφθη υπάλληλος στην Αυλώνα

Σωφρονιστικός - ναρκωτικά: Η έρευνα στο αυτοκίνητό του ανέδειξε όλα τα στοιχεία που στηρίζουν τις κατηγορίες.

Σωφρονιστικός – ναρκωτικά: Σωφρονιστικός υπάλληλος στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας Βορειοανατολικής αττικής για υπόθεση απόπειρας εισαγωγής στη φυλακή ναρκωτικών ουσιών και κινητών τηλεφώνων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, “συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και κινητά τηλέφωνα, τα οποία προόριζε για εισαγωγή στο Κατάστημα Κράτησης”. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες, κατά το χρόνο άφιξής του στο χώρο στάθμευσης του Καταστήματος Κράτησης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες για το τι συνέβαινε και βρίσκονταν ήδη εκεί, σε έρευνα στο αυτοκίνητο του σωφρονιστικού, στον περιβάλλοντα χώρο με τη βοήθεια σωφρονιστικών υπαλλήλων και στο σπίτι του, βρήκαν και κατέσχεσαν:

Αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη μικτού βάρους 745 γραμμαρίων, αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες καπνό τσιγάρων, κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων (φορτιστές, handsfree ) και μονωτικές ταινίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις