Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπαλάσκας μπαχαλάκηδες: Το σχόλιο για το «ξύλο»
ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάσκας μπαχαλάκηδες: Το σχόλιο για το «ξύλο»

Μπαλάσκας μπαχαλάκηδες: Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Μπαλάσκας είπε «είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδες.

Μπαλάσκας μπαχαλάκηδες: Τα επεισόδια της Κυριακής στο Μαρούσι σχολίασε ο Σταύρος Μπαλάσκας της ΠΟΑΣΥ ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως σε λίγο καιρό η αστυνομία θα τρέχει να προστατέψει τους μπαχαλάκηδες από τον κόσμο. Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ο κ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στα γεγονότα στο Μαρούσι είπε «είναι κοινή διαπίστωση ότι έχει αρχίσει να αντιστρέφεται το κλίμα. Θα την πατήσουν οι μπαχαλάκηδες. Θα τρέχουμε να τους σώσουμε πλέον εμείς από τα χέρια του κόσμου. Θα τους λιντσάρουν στο τέλος. Στο τέλος θα αντιστραφούν οι ρόλοι και θα φάνε ξύλο από τον κόσμο».

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. σχολίασε όμως και τα όσα συνέβησαν στο ΑΤ Ομόνοιας με τη γυναίκα με κινητικά προβλήματα που δέχθηκε επίθεση με μάνικα. Μας ντροπιάζει όλους, αλλά εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ενορκη Διοικητική Εξέταση. Έχω μια ένσταση μόνο, για τον αξιωματικό της υπηρεσίας, ο οποίος δεν νομίζω ότι φταίει. Έχω την πληροφορία, μόνο για τον αξιωματικό υπηρεσίας, ο οποίος είναι τρεις ορόφους από πάνω, σε εσωτερικό γραφείο, ότι δεν είχε γνώση».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Alpha:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις