Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δέντρο Εξάρχεια: Αφού το έκαψαν ξανά, «στόλισαν» το «Α»
ΕΛΛΑΔΑ

Δέντρο Εξάρχεια: Αφού το έκαψαν ξανά, «στόλισαν» το «Α»

Δέντρο Εξάρχεια: Η κατασκευή έρχεται λίγες ημέρες μετά το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στα Εξάρχεια.

Δέντρο Εξάρχεια: Με το χαρακτηριστικό «Α» μέσα σε έναν κύκλο, το σύμβολο της αναρχίας, αντιεξουσιαστές στόλισαν την πλατεία Εξαρχείων. Σε φωτογραφίες φαίνεται πως άγνωστοι τοποθέτησαν ένα μεγάλο «Α» μέσα σε έναν κύκλο σε κολόνα φωτισμού της πλατείας Εξαρχείων, ενώ τοποθέτησαν και πολύχρωμα μπαλόνια. Μάλιστα, οι φωτισμός του «Α» προέρχεται από τις λάμπες που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στην περιοχή γι’ αυτό και ευχαρίστησαν ειρωνικά τον Κώστα Μπακογιάννη για τον «εξοπλισμό».

Η κατασκευή έρχεται λίγες ημέρες μετά το κάψιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στα Εξάρχεια. Το πρώτο δέντρο έγινε στάχτη λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή του, καθώς άγνωστοι του έβαλαν φωτιά. Μάλιστα, άγνωστοι ξήλωσαν τον φωτισμό και από τις κολώνες, ο οποίος είχε τοποθετηθεί για να φέρει χριστουγεννιάτικο πνεύμα στην περιοχή. Ο Κώστας Μπακογιάννης, όμως, τόνισε πως το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων θα ξαναστηθεί και έτσι συνεργεία του δήμου το έστησαν εκ νέου. Και αυτό, όμως, είχε την τύχη του προηγούμενου και παραδόθηκε στις φλόγες.

Οι χρήστες του Twitter είχαν στηθεί μπροστά από τις οθόνες των κινητών τους και με το που έγινε γνωστή η είδηση πήραν φωτιά, ευτυχώς όχι κυριολεκτικά. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις