Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκισσα Νομικού κόρη: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram από τον θηλασμό
LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού κόρη: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram από τον θηλασμό

Δούκισσα Νομικού κόρη: Η Δούκισσα Νομικού ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται σε μια κουνιστή πολυθρόνα.

Δούκισσα Νομικού κόρη: Το 2019 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για την Δούκισσα Νομικού, αφού έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η παρουσιάστρια και μοντέλο γέννησε την κόρη της Αναστασία, στα τέλη Σεπτεμβρίου και ζει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τον μεγάλο της γιο, τον Σάββα. Η Δούκισσα Νομικού, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και την ανατροφή των παιδιών της και δεν διστάζει να δείξει τις μικρές (ή και μεγάλες) δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε νέα μητέρα.

Ωστόσο, το 2019 ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την ίδια και την οικογένειά της και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια συγκινητική φωτογραφία, την ώρα που θηλάζει την κόρη της. Ο Πέτρος Νικολαΐδης, Καθηγητής Μαιευτικής και Εμβρυομητρικής Ιατρικής, είχε μιλήσει για την γέννα της Δούκισσας Νομικού. «Είχαμε έναν πολύ ωραίο τοκετό για δεύτερη φορά, αν και αυτός ήταν πολύ γρήγορος, ήταν οξύς τοκετός», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Δούκισσα Νομικού κόρη: Τι είχε δηλώσει ο γιατρός στην δεύτερη γέννα

«Η Δούκισσα είχε τα πρώτα συμπτώματα το απόγευμα, είχε πόνους και για ασφάλεια την βάλαμε από νωρίς στο μαιευτήριο και κάναμε πολύ καλά γιατί προχώρησε πάρα πολύ γρήγορα», συνέχισε. Η Δούκισσα Νομικού ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που την δείχνει να κάθεται σε μια κουνιστή πολυθρόνα, ντυμένη απλά με ένα λευκό μακό μπλουζάκι και να θηλάζει την μικρή της κόρη. Στην λεζάντα της εικόνας έγραψε: «Σ’ ευχαριστώ 2019».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις