Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρέτσος Ολυμπιακός: Η «επιστροφή» και τα σενάρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρέτσος Ολυμπιακός: Η «επιστροφή» και τα σενάρια

Ρέτσος Ολυμπιακός: Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων για τη θέση του σέντερ μπακ ήταν εκείνο του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ρέτσος Ολυμπιακός: Σε… απεγνωσμένη αναζήτηση ενός καλού και αξιόπιστου σέντερ μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι κακές εμφανίσεις του Μεριά, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Σισέ και το γεγονός πως ο Σεμέδο παίζει σε κάθε ματς αναγκάζει τους Πειραιώτες να ψαχτούν για στόπερ τον Ιανουάριο. Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν εκείνο του Παναγιώτη Ρέτσου.

Ο Έλληνας άσος ανήκει στη Λεβερκούζεν, η οποία δείχνει θετική για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού για να μπορέσει να πάρει πάλι παιχνίδι στα πόδια του. Μάλιστα, το ρεπορτάζ προσθέτει πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός εμφανίζεται θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές των δύο ομάδων το προσεχές διάστημα. Υπενθυμίζεται, ότι ο εν λόγω άσος αγωνιζόταν στις ακαδημίες των ερυθρόλευκων προτού προβιβασθεί στην πρώτη ομάδα, της οποίας της φανέλα φόρεσε για μόλις μία σεζόν, αυτή του 2016-2017. Η νυν ομάδα του, Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον έκανε δικό της το καλοκαίρι του 2017, δαπανώντας ένα ποσό της τάξεως των 22 εκατ. ευρώ, μεταγραφή η οποία αποτέλεσε μία από τις ακριβότερες που έχει πραγματοποιήσει ο γερμανικός σύλλογος στην ιστορία του. Πάντως, στη φετινή σεζόν, ο Ρέτσος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, μετρώντας μόλις 113′ αγωνιστικού χρόνου στη Bundesliga και τρεις εμφανίσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις