Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Τρίκαλα: Στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός, θα πάει και στον “Μύλο των Ξωτικών”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Στη Θεσσαλία ο πρωθυπουργός, θα πάει και στον “Μύλο των Ξωτικών”

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Το απόγευμα, στις 18:00, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων.

Μητσοτάκης Τρίκαλα: Στην Θεσσαλία θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων. Ο πρωθυπουργός, μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων, όπου σήμερα, θα ξεκινήσει από τις 14:30 το μεσημέρι. Πρώτος του σταθμός θα είναι το εργοτάξιο του αυτοκινητόδρομου Ε65, στο τμήμα Λαμία – Ξυνιάδα, ενώ από εκεί θα μεταβεί στη Καρδίτσα όπου στις 16:00 θα επισκεφθεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Το απόγευμα, στις 18:00, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον χώρο όπου φιλοξενούνται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρικάλων. Εκεί θα επισκεφθεί αρχικά κτίριο όπου στεγάζονται δημοτικές κοινωνικές δομές και στη συνέχεια την χριστουγεννιάτικη αγορά «Μύλος των Ξωτικών». Τελευταίος του σταθμός για σήμερα, θα είναι η συνάντηση με τα στελέχη της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, στις 20:30 το βράδυ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις