Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρκουλάκης Ινδαρές: Η ανάρτηση του ηθοποιού για το συμβάν στο Κουκάκι
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκουλάκης Ινδαρές: Η ανάρτηση του ηθοποιού για το συμβάν στο Κουκάκι

Μαρκουλάκης Ινδαρές: Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός γράφει πως για όσα έγιναν στο Κουκάκι, το ερώτημα είναι μόνο ένα: «Αν παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα».

Μαρκουλάκης ΙνδαρέςΣτο πλευρό του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ, τάχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, για όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στο Κουκάκι. Σε ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, γράφει πως για όσα έγιναν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο Κουκάκι, το ερώτημα είναι μόνο ένα: «Αν παραβιάστηκαν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα». «Το κράτος οφείλει να είναι εγγυητής και προστάτης τους» γράφει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και προσθέτει πως «εφόσον παραβιάστηκαν, αυτό πρέπει να φανερωθεί και οι παραβάτες να υποστούν τις συνέπειες».

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αναφέρεται και στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, από τη στιγμή της σύλληψης του Δημήτρη Ινδαρέ και των γιων του, το οποίο σχολίασε ως εξής: «Αυτή είναι η Ελλάδα, ένας διαρκής εμφύλιος» ακούγεται να φωνάζει ο γνωστός σκηνοθέτης. Σε αυτή τη φράση του αναφέρεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ξεκινώντας το κείμενό του. «Η φράση του αυτή πραγματικά με συγκλόνισε» γράφει. Με αναφορά στην ίδια φράση, κλείνει και την ανάρτησή του. «Η κραυγή του Ινδαρέ στην ταράτσα απαιτεί μιαν απάντηση. Για να πάρουμε την απάντηση, πρέπει να μάθουμε να θέτουμε σωστά την ερώτηση», καταλήγει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στον λογαριασμό του στο Facebook:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις