Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Προϋπολογισμός 2020 Μητσοτάκης: Ένας χαλαρός πρωθυπουργός στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προϋπολογισμός 2020 Μητσοτάκης: Ένας χαλαρός πρωθυπουργός στη Βουλή

Προϋπολογισμός 2020 Μητσοτάκης: Τσεκάρει το Instagram, χαμογελά και χαιρετά τα θεωρεία.

Προϋπολογισμός 2020 Μητσοτάκης: Χαλαρός και χαμογελαστός εμφανίστηκε στη Βουλή για την τελική συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναγγείλει νέα μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά ακόμη 8% και άλλα θετικά μέτρα από το φετινό υπερπλεόνασμα της ελληνικής οικονομίας, ενώ θα λάβει και την θετική ψήφο των βουλευτών στον προϋπολογισμό, η οποία λογίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ουκ ολίγες φορές να είναι ευδιάθετος και γελαστός, είτε συνομιλώντας με υπουργούς, όπως τον παρακαθήμενο ΥΠΟΙΚ Χρήστο Σταϊκούρα ή τον Αδωνι Γεωργιάδη, είτε παρακολουθώντας τη συζήτηση. Μάλιστα ο φωτογράφος «έπιασε» με τηλεφακό τη στιγμή που ο πρωθυπουργός τσεκάρει από το κινητό του το instagram και συγκεκριμένα την ανάρτηση που είχε κάνει χθες από την συνάντησή του στη Φρανκφούρτη με την πρόεδρο της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ. Ακόμη, ο πρωθυπουργός κοίταξε προς τα θεωρεία όπου διέκρινε κάποιον γνωστό και δεν δίστασε να τον χαιρετήσει χαμογελαστός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε και σε «χαλαρά»πηγαδάκια, με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα υπουργικά έδρανα. Ενδεικτικό της χαλαρής διάθεσης του πρωθυπουργού είναι ότι δεν δίστασε να ακουμπήσει το χέρι του στην πλάτη του καθίσματός του. Υπήρξαν βέβαια και ενσταντανέ πιο αυστηρά. Όπως όταν μελετούσε έγγραφα που του έδινε ο υπ. Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. Ή όταν εμφανώς ενοχλημένος απευθύνθηκε στην πτέρυγα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Χαμογελαστός προσήλθε στη Βουλή και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης στη συζήτηση η εμφάνιση του βουλευτή του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένη με πουλόβερ σε χρώμα σάπιου μήλου.

Τη συζήτηση επί του προϋπολογισμού παρακολουθούσε από τα θεωρεία και η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, Δανάη Στράτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις