Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο άλμα: Το επικό γκολ του Κριστιάνο στη Σαμπντόρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρονάλντο άλμα: Το επικό γκολ του Κριστιάνο στη Σαμπντόρια

Ρονάλντο άλμα: Ο Κριστιάνο με ένα σπάνιο άλμα και μια άπιαστη κεφαλιά, έκανε για ακόμα μία φορά την ποδοσφαιρική Ευρώπη να... παραμιλά.

Ρονάλντο άλμα: Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το απίστευτο γκολ που σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Σαμπντόρια για τη 17η αγωνιστική της Serie A. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του απέναντι στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι με ένα σπάνιο άλμα και μια άπιαστη κεφαλιά, κάνοντας για ακόμα μία φορά την ποδοσφαιρική Ευρώπη να… παραμιλά.

Στα του αγώνα, ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους πρωταθλητές Ιταλίας με ένα τρομερό μονοκόμματο αριστερό σουτ στην κίνηση από μακρινή μπαλιά του Σάντρο ενώ μετά την ισοφάριση του Καπράτι από πλευράς Γενοβέζων, ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να μιλήσει. Ο Σάντρο, όπως και στη φάση του πρώτου γκολ έβγαλε την ασίστ με σέντρα, με τον CR7 να στέλνει ωστόσο τη μπάλα στα δίχτυα με μία προσπάθεια που δύσκολα θα ξεχαστεί από το φίλαθλο κοινό. Και αυτό γιατί με το άλμα που έκανε, έφτασε στα 2 μέτρα και 56 εκατοστά ενώ στάθηκε για 1,5 δευτερόλεπτο στον αέρα -ως άλλη μία απόδειξη των τεράστιων αθλητικών ικανοτήτων του- πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι και χαρίσει το τρίποντο στους μπιανκονέρι. Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής της Σαμπντόρια, Κλαούντιο Ρανιέρι, αποθέωσε τον Πορτογάλο, χαρακτηρίζοντάς τον… παίκτη του NBA.

Δείτε το αδιανόητο άλμα του Κριστιάνο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις