Αθήνα

°C

Παρασκευή

30

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Ακρίτα: Η σκληρή κριτική στον Μάρκο Σεφερλή – Σάλος μετά την ακύρωση της παράστασης
LIFESTYLE

Έλενα Ακρίτα: Η σκληρή κριτική στον Μάρκο Σεφερλή – Σάλος μετά την ακύρωση της παράστασης

Έλενα Ακρίτα: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τον Μάρκο Σεφερλή.

Έλενα Ακρίτα: Την άποψη της για το έργο του Μάρκου Σεφερλή εξέφρασε για μια ακόμη φορά η Έλενα Ακριτα. Η δημοσιογράφος, η οποία σε κείμενό της άσκησε σκληρή κριτική στον ηθοποιό με αφορμή τον σάλο που προκλήθηκε μετά την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», υπεραμύνθηκε της άποψής της και χαρακτήρισε trash το έργο του Μάρκου Σεφερλή. Από την πλευρά του ο ηθοποιός, κινήθηκε νομικά εναντίον της Έλενας Ακρίτα, κάνοντάς της αγωγή ύψους 100.000 ευρώ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τον Μάρκο Σεφερλή. «Έκανα κριτική στη δουλειά του. Εγώ δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, τώρα έμαθα ότι έχει και γυναίκα και παιδί και απ’ όλα τα καλά του θεού, αλλά εγώ κρίνω τη δουλειά του. Η δουλειά του είναι trash. Η δουλειά του, το έργο που παράγει είναι trash. Δεν σημαίνει ότι είναι ο ίδιος trash, είναι το έργο. Αυτό δεν το παίρνω πίσω επειδή μου ζητάει 100 χιλιάρικα. Εγώ τα λογάκια μου τα είπα και δεν τα παίρνω πίσω. Αν είναι να πληρώσω γι’ αυτό ή όχι, θα το ξέρουμε την άνοιξη», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα: Ολόκληρη η συνέντευξή της

Έλενα Ακρίτα: «Η γνώμη μου θα είναι αυτή που είναι»

«Όταν υπάρχει μια γυναίκα που φοράει μπικίνι κι έχει περισσότερα κιλά, δεν θα την κάνω νούμερο στο Δελφινάριο, θα την προστατέψω γιατί έχει δικαίωμα και στην παραλία να είναι και μπικίνι να φοράει και τον ποπό της να μας δείχνει και ότι γουστάρει. Σε όποιον δεν αρέσει να φύγει εκείνος από την παραλία και να πάει στη μπανιέρα του να κάνει μπάνιο. Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες έχουν υποφέρει τόσο πολύ από μία κάκιστα εννοούμενη σάτιρα. Μου λες ότι το δικό μου κείμενο ήταν επιθετικό… Πόσο πιο επιθετικό από το να ανεβαίνεις και να κάνεις μια καρικατούρα ενός γκέι ανθρώπου, ενός παχύσαρκου ανθρώπου, ενός πιο κοντού; Πώς; Η γνώμη μου θα είναι αυτή που είναι, δεν μπορώ να την αλλάξω. Στο κείμενό μου δεν υπάρχει καμία προσβολή στο πρόσωπο, το έργο του είναι αυτό που κρίνω», ανέφερε η Έλενα Ακρίτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις