Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Τα highlights του «clasico»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Τα highlights του «clasico»

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 0-0: Σε ένα μέτριο ματς για την ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, με την κατάσταση στη βαθμολογία της La Liga να μένει αμετάβλητη. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν φοβισμένοι στην αναμέτρηση. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε την πρώτη σημαντική φάση του αγώνα στο 10′, όταν ο Ίσκο βρήκε με τακουνάκι τον Μπενζεμά, με τον Γάλλο να πιάνει ένα δυνατό αριστερό σουτ, στο οποίο αντέδρασε σωστά ο Τερ Στέγκεν. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό, η Ρεάλ έχασε σπουδαία ευκαιρία να μπει νωρίς μπροστά στο σκορ, ωστόσο η κεφαλιά του Κασεμίρο αποκρούστηκε από τον Πικέ προτού περάσει την τελική γραμμή.

Στο πρώτο μισάωρο η Μπαρτσελόνα είχε παθητικό ρόλο, όμως στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, η ομάδα του Βαλβέρδε αντέδρασε. Στο 31′ το σουτ του Μέσι μέσα από την περιοχή έδιωξε ο Σέρχιο Ράμος, ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Άλμπα συνδυάστηκε με τον «Λίο», με τον Ισπανό αμυντικό να μην μπορεί να βρει εστία από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Η Ρεάλ σκόραρε, το γκολ δεν μέτρησε

Το πρώτο 20λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου του «clasico» δεν περιελάμβανε για καμία από τις δύο ομάδες κάποια τελική προσπάθεια εντός εστίας, με τους δυο αντιπάλους να αλληλοεξουδετερώνονται. Στο 60′, η Μπάρτσα θα μπορούσε να έχει μπροστά στο σκορ, όμως ο Μέσι κατάφερε όλως περιέργως να χάσει το κοντρόλ εντός της μαδριλένικης περιοχής, κοντρόλ το οποίο θα του έδινε την ευκαιρία να «σκοτώσει» τον Κουρτουά.

Οκτώ λεπτά μετά η Ρεάλ αντέδρασε, ωστόσο το σουτ του Μπέιλ πέρασε έξω από το δεξί δοκάρι του Γερμανού πορτιέρο των «μπλαουγκράνα». Η Ρεάλ ανέβηκε ψυχολογικά και κατάφερε να σκοράρει στο 73′ με τον Ουαλό, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αφού ο Μεντί ήταν ελαφρώς πιο μπροστά από την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Το τελευταίο 20λεπτο πέρασε δίχως κάτι το ιδιαίτερο, αφού οι δυο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λανγκλέ, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς, Ντε Γιονγκ, Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν.
 
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μεντί, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Κρόος, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ίσκο.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ 0-0: Τα highlights

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις