Μπουράκ Χακί: Η Χαρά Παππά του GNTM ποζάρει και με τον γιο του

LIFESTYLE

Μπουράκ Χακί: Η Χαρά Παππά του GNTM ποζάρει και με τον γιο του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μπουράκ Χακί: Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και μένουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.

17.12.2019 | 12:04

Μπουράκ Χακί: Η Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 2 και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις, εξαιτίας της εξωτικής της ομορφιάς. Η ίδια ξεχωρίζει σε κάθε επεισόδιο με την εξέλιξή της σε επαγγελματία μοντέλο. Η μελαχρινή καλλονή διατηρεί δεσμό τα τελευταία τρία χρόνια με τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και μένουν μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη.  Πριν μπει στο GNTM 2, η Χαρά Παππά ασχολιόταν επισταμένως με το κανάλι της στο Youtube όπου ανέβαζε διάφορα vlogοβίντεο και γενικώς ήταν περισσότερο γνωστή από τις περισσότερες κοπέλες που είδαμε στο παιχνίδι.

Ήταν κι εκείνη που απασχόλησε λιγότερο για κόντρες και τα συναφή. Με τη Χαρά Παππά ασχοληθήκαμε κυρίως για τις επιδόσεις της ως μοντέλο, αλλά και, αναπόφευκτα, για τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί. Ο Χακί έχει έναν γιο που η Χαρά Παππά υπεραγαπάει και συμμετέχει στο μεγάλωμά του και μάλιστα μια αντίδραση της στο GNTM μας είχε δείξει ότι τον βλέπει και σαν δικό της παιδί.

Μπουράκ Χακί: Έχει όνειρο να γίνει πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια

Μια από τις αναρτήσεις που είχε κάνει ήταν και μια φωτογραφία με τον Μπουράκ Χακί και τον γιο του. Η Χαρά Παππά έχει αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση με τον μικρό πρίγκιπα του ηθοποιού και είναι όλοι μαζί μια οικογένεια. Η Χαρά έχει ζήσει αρκετά χρόνια και στη Γερμανία και στα χόμπι της είναι ο χορός, το τραγούδι και το μακιγιάζ, ενώ στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε fashion projects και φωτογραφίσεις. Η 25χρονη έχει όνειρο να γίνει πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια και το μότο της είναι «Φέρσου καλά στους άλλους, χωρίς να πρέπει να κερδίσεις κάτι».

Exit mobile version