Γονείς ναρκωτικά: Πεντάχρονος τούς βρήκε νεκρούς στο κρεβάτι

ΚΟΣΜΟΣ

Γονείς ναρκωτικά: Πεντάχρονος τούς βρήκε νεκρούς στο κρεβάτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Γονείς ναρκωτικά: Πεντάχρονος βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι μετά από χρήση ναρκωτικών.

17.12.2019 | 22:00

Γονείς ναρκωτικά: Ένα πεντάχρονο αγόρι βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο κρεβάτι στο σπίτι τους στη Μόσχα, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το αγόρι πήγε να τους ξυπνήσει γιατί πεινούσε όμως κανείς από τους δύο δεν ανταποκρινόταν. Πήρε τηλέφωνο τη γιαγιά του για να της πει τι συνέβαινε και τότε εκείνη πήγε στο σπίτι και επιβεβαίωσε το θάνατό τους. Ο Aleksander Rai ήταν εκδότης του περιοδικού T-Zh.

Όπως αναφέρει η Mirror τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του πέθαναν από τα ναρκωτικά, αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια ουσία απέβη μοιραία. Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι στα σώματα των θυμάτων δεν υπήρχαν ίχνη βίας. Οι συντάκτες του περιοδικού έγραψαν μηνύματα στα social media. «Όλη η ομάδα θρηνεί» έγραψαν και επιβεβαίωσαν ότι τα αίτια θανάτου θα δημοσιοποιηθούν, αν και ακόμα παραμένει άγνωστο πότε.

Γονείς ναρκωτικά: Τι να κάνουν οι γονείς στην αντίθετη περίπτωση

Από την άλλη, η χρήση των ναρκωτικών από έφηβους και νέους αυξάνεται με δραματικό ρυθμό. Η μάστιγα των ναρκωτικών προσβάλλει αδυσώπητα νέους, παιδιά και τις οικογένειες τους ανεξάρτητα από το κοινωνικό, μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο. Το πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί τόσο σε οικογένειες που φαινομενικά παρουσιάζονται υγιείς και ευτυχισμένες, όσο και σε οικογένειες με διάφορα σοβαρά προβλήματα.

Για ένα γονιό, η αντίληψη του γεγονότος ότι το παιδί του είναι χρήστης ναρκωτικών, αποτελεί μια έντονη, τραυματική, ψυχική εμπειρία. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί στο γονιό αισθήματα θυμού, ενοχής και αποτυχίας που τον βασανίζουν και τον αποσταθεροποιούν.

Exit mobile version