Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στικούδη «έγκυος»: Η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks για τις φήμες
LIFESTYLE

Στικούδη «έγκυος»: Η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks για τις φήμες

Στικούδη «έγκυος»: «Όποτε πλησιάζουν οι γιορτές εγώ δε μπορώ να φάω μια σοκολάτα; Κάθε Χριστούγεννα γεννάω… έλεος!».

Στικούδη «έγκυος»Στις φήμες που τη θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί απάντησε η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στην εφημερίδα Reallife. «Όποτε πλησιάζουν οι γιορτές εγώ δε μπορώ να φάω μια σοκολάτα; Κάθε Χριστούγεννα γεννάω… έλεος!». Μάλιστα η ίδια δήλωσε στην εφημερίδα πως προς το παρόν θέλει να επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της μιας και αυτά που θέλει ακόμη να κάνει είναι πολλά και δε νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα. Εκ μέρους δε του συζύγου της είπε: «Ευχόμαστε να είμαστε γεροί και υγιείς. ‘Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

Πριν λίγες ημέρες πάντως η ίδια επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά ότι θα παρουσιάσει τον νέο κύκλο του My Style Rocks. αφήνοντας πίσω τόσο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και την Ευαγγελία Αραβανή. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, έκανα την πρώτη μου, ουσιαστικά, υπόκλιση σε μια τόσο μεγάλη σκηνή, μια υπερπαραγωγή, ένα μοναδικό μιούζικαλ. Το αγαπώ από μικρή και χαίρομαι πάρα πολύ που συμμετέχω. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι στο My Style Rocks, τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην πορεία, είμαι πολύ χαρούμενη. Τις προηγούμενες χρονιές δεν μπορούσα να το παρακολουθώ κάθε μέρα, αλλά έβλεπα στιγμιότυπα. Αφορά τη μόδα, αφορά νέα κορίτσια, έχω πάρα πολλά πράγματα να πάρω, να δώσω, να μάθω από τις κοπέλες, από την επιτροπή, απ’ όλο αυτό. Πιστεύω ότι θα είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ μαγικό.

Το έχω στο μυαλό μου πολύ όμορφα, αληθινά γιατί έχει να κάνει με τη μόδα, με ρούχα. Σε όλες μας αρέσει να βλέπουμε διάφορα, συνδυασμούς, κι εγώ τρελαίνομαι για όλα αυτά, οπότε νομίζω θα περάσω όμορφα» είπε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις