Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συλλαλητήριο συνταξιούχων: Αίτημα η 13η σύνταξη
ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο συνταξιούχων: Αίτημα η 13η σύνταξη

Συλλαλητήριο συνταξιούχων: «Άμεσα και μπροστά στα Χριστούγεννα απαιτούμε να καταβληθεί η 13η σύνταξη καθώς και τα παράνομα παρακρατηθέντα», αναφέρουν.

Συλλαλητήριο συνταξιούχων: Πανελλαδικό – πανσυνταξιουχικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει στις 12:30 το μεσημέρι με συγκέντρωση στα Προπύλαια, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου. «Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στον οποίο θα εκθέσουν και θα διεκδικήσουν τη λύση των προβλημάτων που οι αντισυνταξιουχικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων έχουν δημιουργήσει στους συνταξιούχους την τρέχουσα δεκαετία. Άμεσα και μπροστά στα Χριστούγεννα απαιτούμε να καταβληθεί η 13η σύνταξη καθώς και τα παράνομα παρακρατηθέντα χωρίς προαπαιτούμενα σε όλους τους συνταξιούχους που έχουν παρακρατηθεί», αναφέρουν σε σχετικό δελτίο.

Ήδη από χθες Παρασκευή και από τις πρώτες ώρες του Σαββάτου από κάθε γωνιά της χώρας, έχουν ξεκινήσει οι συνταξιούχοι για να δώσουν μαζικό «παρών» σε μια ακόμα κινητοποίηση που οργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΠΕΣ ΝΑΤ – ΠΣΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ – ΠΟΣΕΑ ΕΤΕΑΠ – ΕΣΤΑΜΕΔΕ. Σε ανακοίνωση – κάλεσμα η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ) είχε καλέσει σε μαζική συμμετοχή στο πανελλαδικό συλλαλητήριο των συνταξιούχων το Σάββατο 14 Δεκέμβρη στις 12.30 το μεσημέρι στα Προπύλαια.

Συλλαλητήριο συνταξιούχων:  Το κάλεσμα συμμετοχής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις