Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παπάς Μάνη: Ελεύθερος ο παππούς της 12χρονης που κατηγορείται για ασέλγεια με τον ιερέα
ΕΛΛΑΔΑ

Παπάς Μάνη: Ελεύθερος ο παππούς της 12χρονης που κατηγορείται για ασέλγεια με τον ιερέα

Παπάς Μάνη: Ο δικηγόρος του ιερέα που επίσης κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν νέοι μάρτυρες.

Παπάς Μάνη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο παππούς της 12χρονης από τη Μάνη που κατηγορείται για την ασέλγεια της ανήλικης εγγονής του μαζί με τον ιερέα. Σύμφωνα με το Star, ο παππούς του κοριτσιού αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια Γυθείου, που διήρκεσε δύο ώρες. Ο άνδρας αρνήθηκε τις κατηγορίες και οι ανακριτικές Αρχές αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ηλικιωμένος επέστρεψε σπίτι του, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο δικηγόρος του ιερέα που επίσης κατηγορείται για την ασέλγεια της 12χρονης ζήτησε από την ανακρίτρια να κληθούν ως νέοι μάρτυρες ο γιατρός του κέντρου υγείας Αρεόπολης, ο αδερφός της 12χρονης και να ολοκληρωθεί η ιατρική πραγματογνωμοσύνη. Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας, ο οποίος είναι προφυλακισμένος ισχυρίζεται ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον παππού του και ότι ο ίδιος είναι αθώος. Όπως αναφέρει το tharrosnews, το δικαστήριο, το οποίο συνεδρίασε κεκλεισμένων των θυρών, αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, όμως αρνήθηκε να δώσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του και έτσι οδηγήθηκε στις φυλακές μιας και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παπάς Μάνη: Οι κατηγορίες του ιερέα στον παππού της μικρής

Παπάς Μάνη: Την ανάγκαζε να βλέπει ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου

Ο 60χρονος που αρνήθηκε τις κατηγορίες, κρίθηκε ένοχος για βιασμό (τετελεσμένο και σε απόπειρα), για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη σε ασέλγεια και αποπλάνηση παιδιού, σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για προσβολή αιδούς κατά συρροή, αφού ανάγκαζε την 11χρονη και τον μόλις 1,5 ετών αδελφό της να βλέπουν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου!

Το νόσημα του ιερέα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις