Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

11

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ήθελε να κάψει την γυναίκα του ζωντανή – Καλαμάτα: Την περιέλουσε με βενζίνη
ΕΛΛΑΔΑ

Ήθελε να κάψει την γυναίκα του ζωντανή – Καλαμάτα: Την περιέλουσε με βενζίνη

Ήθελε να κάψει την γυναίκα του ζωντανή - Καλαμάτα: Καβγάδισε με τον 45χρονο σύζυγό της, ο οποίος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή.

Ήθελε να κάψει την γυναίκα του ζωντανή – Καλαμάτα: Φρίκη και αποτροπιασμό προκάλεσε η απόπειρα δολοφονίας μιας γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της, με τον οποίο καβγάδισε έντονα λόγω προσωπικών διαφορών το βράδυ της Τετάρτης και εκείνος προσπάθησε να την κάψει ζωντανή, αφού πρώτα την περιέλουσε με βενζίνη! Στην πολυκατοικία επί της οδού Ακρίτα έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι έσβησαν τις φλόγες και βρήκαν βαρύτατα τραυματισμένη την άτυχη 39χρονη, ενώ και ο 45χρονος σύζυγός της είχε τραυματιστεί ελαφρά.

Και οι δύο διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα και δίνει μάχη, για να κρατηθεί τη ζωή. Αντίθετα, στον 45χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Σοκαρισμένη η Καλαμάτα

Ακόμα μία απόπειρα δολοφονίας στην Καλαμάτα

Επιπλέον, λίγο έλειψε να πάρει εφιαλτική τροπή ο διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο οικογένειες Αλβανών που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια στην κοινότητα Σπερχόγεια του Δήμου Καλαμάτας και βρίσκονται σε διένεξη, καθώς το μέλος της μιας προσπάθησε να κάψει ζωντανά δυο μέλη της άλλης. Όλα έγιναν όταν οι δυο πλευρές άρχισαν να λογομαχούν και ένας 39χρονος εισέβαλε στο σπίτι όπου κατοικούν ένας ομοεθνής του και η κόρη του, τους περιέλουσε με βενζίνη και προσπάθησε να τους βάλει φωτιά!

Για καλή τύχη πατέρα και κόρης, ο δράστης δεν τα κατάφερε επειδή του ξέφυγαν καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια. Οι κάτοικοι του χωριού ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έφθασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 39χρονο δράστη και του πέρασαν χειροπέδες. Ο Αλβανός προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις