Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιοι Θεόδωροι ληστεία: DNA στο ασημί αυτοκίνητο που βρέθηκε στα Μέγαρα
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία: DNA στο ασημί αυτοκίνητο που βρέθηκε στα Μέγαρα

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία: Οι δράστες είναι άφαντοι ωστόσο οι αστυνομικοί κατά την έφοδο στον καταυλισμό Ρομά Μεγάρων εντόπισαν εγκαταλελειμμένο ένα ασημί Hyundai.

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία: Στοιχεία DNA της άτυχης 73χρονης γυναίκας, που βρήκε τραγικό θάνατο στους αγίους Θεοδώρους, όταν αυτοκίνητο με δύο δράστες πέρασε από πάνω της κυριολεκτικά για να της αρπάξουν την αλυσίδα από το λαιμό, ταυτοποίησαν στο ασημί Χιουντάί, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Το αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα που συγκλονίζει τη χώρα, σε καταυλισμό Ρομά, στο Βλυχό των Μεγάρων, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε το αυτοκίνητο των δραστών του εγκλήματος καθώς έφερε φθορές στον προφυλακτήρα και ίχνη αίματος παρά την προσπάθεια να σκουπιστούν. Μετά από αυτή την εξέλιξη αποδεικνύεται και επιστημονικά ότι αυτό το αυτοκίνητο οδηγούσαν οι δύο δράστες, ηλικίας 30 και 35 χρόνων, οι οποίοι καταζητούνται από την Ασφάλεια και όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες.

Είχε προηγηθεί η εκμετάλλευση βιντεοληπτικου υλικού στο οποίο φαίνεται το ασημί Χιουντάι που περιέγραψαν οι μάρτυρες να κινείται με κατεύθυνση από Μέγαρα προς Αγίους Θεοδώρους, λίγες ώρες δηλαδή πριν ο 30χρονος οδηγός πατήσει το γκάζι και πέσει πάνω στην άτυχη γυναίκα η οποία προσπάθησε να σώσει τη χρυσή αλυσίδα που είχε στο λαιμό.

Η μητέρα, ο γιος και ο συγγενής

Σύμφωνα με πληροφορίες της Alphafreepress, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει σε μια γυναίκα, η οποία είναι η μητέρα του ενός εκ των καταζητούμενων δραστών ενώ ο δεύτερος είναι συγγενής τους.

Οι δύο καταζητούμενοι, μετά το έγκλημα έφθασαν με το αυτοκίνητο μετά το έγκλημα στο Βληχό των Μεγάρων και από εκεί γνωρίζοντας ότι έχουν αφήσει πίσω τους σοβαρά στοιχεία για τον εντοπισμό τους έφυγαν με άλλο μέσο.

Όταν ξεκίνησαν οι αναζητήσεις των δύο πίστεψαν οι αστυνομικοί ότι κρύβονταν σε κάποιον από τους καταυλισμούς της Αττικής.

Εξέφρασαν την πρόθεση να παραδοθούν

Μέσω συγγενών των δύο αναζητουμένων, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν μοιρασθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες πρώτης γραμμής για τον εντοπισμό τους, φάνηκε κάποια στιγμή τις προηγούμενες ημέρες να εκδηλώνουν την επιθυμία να παραδοθούν.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες άλλαξαν γνώμη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο καταζητούμενοι αναζητούνται και σε καταυλισμούς η σε άλλα σημεία της επαρχίας, ενώ δεν σταματούν οι αναζητήσεις τους στην Αττική.

Η Alphafreepress αποκαλύπτει ότι οι δύο καταζητούμενοι είχαν στο παρελθόν συλληφθεί ως μέλη συμμορίας που στόχευε, εξαπέλυε επιθέσεις και τραβούσε από πεζές γυναίκες είτε χρυσές αλυσίδες από τους λαιμούς είτε άλλα κοσμήματα.

Ενώ στο παρελθόν υπήρξαν γυναίκες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των επιθέσεων, αυτή τη φορά οι δράστες μπροστά στην αντίδραση της άτυχης 73χρονης, πάτησαν το γκάζι του αυτοκινήτου, την παρέσυραν και την σκότωσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις