Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Τρίκαλα: Σε ταβέρνα, έφαγε ντολμαδάκια, αρνάκι και γλυκάδια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Τρίκαλα: Σε ταβέρνα, έφαγε ντολμαδάκια, αρνάκι και γλυκάδια

Τσίπρας Τρίκαλα: Το τραπέζι ήταν ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρώ από όποιον προσέρχονταν.

Τσίπρας Τρίκαλα: Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε νωρίς το πρωί στα Τρίκαλα και παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ με την κεντρική του ομιλία στο πλαίσιο του διαλόγου για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ. Χθες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας γευμάτισε στην ταβέρνα «Χάνι». Ο Αλεξης Τσίπρας απήλαυσε τοπικές γεύσεις, το μενού περιελάμβανε μεταξύ άλλων αρνάκι, ντολμαδάκια, γλυκάδια και πολλές σαλάτες.

Στο τραπέζι του Αλέξης Τσίπρα ήταν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος, οι πρώην βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστος Σιμορέλης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο αναπληρωτής του Χρήστος Μπάτζιος, μέλη της Νομαρχιακής και στελέχη του κόμματος. Oπως σημειώνει το trikalavoice.gr το τραπέζι ήταν ρεφενέ, καθώς ο Χρήστος Μπάτζιος ήταν στην είσοδο και έπαιρνε 20 ευρώ από όποιον προσέρχονταν.

Ο χορός

Πρόσφατα ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε ένα τριήμερο στην Αρκαδία και δεν δίστασε να δείξει τις… χορευτικές του ικανότητες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Kalimera Arkadia, ο κ. Τσίπρας πήγε σε ταβέρνα της Βλαχέρνας και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, έπειτα από… απαίτηση της παρέας του, σηκώθηκε και χόρεψε. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μια ιδιωτική επίσκεψη στην περιοχή, ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στη Ζάτουνα της Γορτυνίας. Την επισκέφτηκε το Σάββατο το βράδυ, δειπνώντας οικογενειακά και με φίλους. Στις φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας δείχνει να απολαμβάνει την απόδρασή του στην ορεινή Αρκαδία και είναι χαλαρός, φορώντας αθλητικές φόρμες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις