Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αντώνης Σαμαράς κόρη: Μαζί στο σινεμά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώνης Σαμαράς κόρη: Μαζί στο σινεμά

Αντώνης Σαμαράς κόρη: Ο πρώην πρωθυπουργός και η κόρη του παρακολούθησαν την επίσημη προβολή της ταινίας «Ευτυχία».

Αντώνης Σαμαράς κόρη: Με την κόρη του, Λένα να τον συνοδεύει, ο Αντώνης Σαμαράς πραγματοποίησε βραδινή έξοδο τη Δευτέρα 9/12. Ο πρώην Πρωθυπουργός και η κόρη του παρακολούθησαν στο Παλλάς, την επίσημη προβολή της ταινίας «Ευτυχία»! Σημειώνεται ότι η 29χρονη Λένα ακολούθησε τα χνάρια της μαμάς της, Γεωργίας και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Λονδίνο. Ο Αντώνης Σαμαράς το 1990 παντρεύτηκε τη Γεωργία Κρητικού, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κώστα και την Λένα. Η οικογένεια ζει στην Κηφισιά.

Η τρισέγγονη της Πηνελόπης Δέλτα αποφοίτησε το 2008 από το Κολέγιο Αθηνών, την ίδια δηλαδή χρονιά που αποφοίτησαν και η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου Μαργαρίτα, αλλά και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γιος της Γιάννας και του Θεόδωρου Αγγελόπουλου.

Οι άνθρωποι που την γνωρίζουν μιλούν για ένα ευγενικό, συνεσταλμένο, χαμηλών τόνων και γλυκό κορίτσι που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Μελαχρινή με μακρυά μαλλιά και μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια η Λένα, αγαπάει το τένις και έχει αδυναμία στον μικρότερο αδελφό της. Αν και θαυμάζει απεριόριστα την πολιτική καριέρα του πατέρα της, επέλεξε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά χνάρια της μαμάς της και να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός στο πανεπιστήμιο City.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις