Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Εισήχθη για αφαίρεση χολής
ΕΛΛΑΔΑ

Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Εισήχθη για αφαίρεση χολής

Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Στο νοσοκομείο εισήχθη εσπευσμένα ο ηθοποιός την Δευτέρα για εγχείρηση στη χολή του. Αναβάλλονται οι παραστάσεις του.

Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Ο Παύλος Χαϊκάλης αντιμέτωπος με άλλο ένα πρόβλημα στην υγεία του. Ο 70χρονος ηθοποιός εισήχθη τη Δευτέρα στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης χολής. Ως αποτέλεσμα, Αναβάλλεται η παράσταση σήμερα και αύριο.  Οι γιατροί του βρήκαν άμμο στη χολή και αποφασίστηκε πως θα νοσηλευτεί για ορισμένες μέρες στο νοσοκομείο. Ο γνωστός ηθοποιός είχε προγραμματίσει να κάνει αφαίρεση χολής, μετά την προηγούμενη νοσηλεία του στο «Ελπίς». Για αυτό το λόγο, σήμερα και αύριο ματαιώθηκε η παράσταση «Βρε καλώς τους», όπου πρωταγωνιστεί μαζί τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μαρία Σολομού στο θέατρο Μπρετάνια.

Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Η εγχείρηση χολής έβαλε “φρένο” στις παραστάσεις

Παύλος Χαϊκάλης νοσοκομείο: Η πρώτη περιπέτεια της υγείας του

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε κατά τα τέλη Νοεμβρίου με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ο ίδιος την είδηση, καθώς δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook, μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας στη λεζάντα: «Για να δούμε πώς θα πάει κι αυτή η εβδομάδα. Στο Ελπίς για ανάπαυση».

Άντε να δούμε πως θα πάει η εβδομάδα.Στο Ελπίς για αναπαυση

Gepostet von Παύλος Χαϊκάλης am Sonntag, 17. November 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις