Ναυτιλιακές εταιρείες Βούλα: Τρεις διαρρήξεις στο ίδιο κτήριο

ΕΛΛΑΔΑ

Ναυτιλιακές εταιρείες Βούλα: Τρεις διαρρήξεις στο ίδιο κτήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ναυτιλιακές εταιρείες Βούλα: Τρεις ναυτιλιακές εταιρείες που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο στην περιοχή της Βούλας μπήκαν στο στόχαστρο διαρρηκτών.

11.12.2019 | 17:30

Ναυτιλιακές εταιρείες Βούλα: Αυτή τη φορά στο στόχαστρο κακοποιών βρέθηκαν τρεις ναυτιλιακές εταιρίες που στεγάζονται στην Βούλα Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το Σαββατοκύριακο, ωστόσο οι διαρρήξεις στις ναυτιλιακές εταιρίες στη Βούλα έγιναν αντιληπτές την Δευτέρα (09/12). Οι δράστες αρχικά παραβίασαν την κεντρική είσοδο του κτιρίου που λειτουργούν οι εταιρείες. Έπειτα, κατευθύνθηκαν στον πρώτο όροφο, όπου και ξεκίνησαν να ψάχνουν για το χρηματοκιβώτιο. Αφού οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν καρπούς κινήθηκαν προς τον δεύτερο όροφο όπου υπάρχουν οι άλλες δύο ναυτιλιακές εταιρείες. Προχώρησαν στην διάρρηξή τους.

Αφού παραβίασαν και εκεί τις εισόδους, έκαναν φύλλο και φτερό τα γραφεία και τελικά κατάφεραν να εντοπίσουν το κοινό χρηματοκιβώτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 7.000 ευρώ, εξαφανίστηκαν. Η Σήμανση πήρε DNA και αποτυπώματα και οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που δρουν στα νότια προάστια.

Exit mobile version