Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγιοι Θεόδωροι ληστεία νέα: Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία νέα: Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία νέα: Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο Ρομά, ενώ ο 30χρονος οδηγός βρισκόταν από χθες στο «μικροσκόπιο» των Αρχών.

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία νέαΣτην αναγνώριση του δεύτερου δράστη της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους προέβησαν οι αστυνομικές αρχές. Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο Ρομά, ενώ ο 30χρονος οδηγός βρισκόταν από χθες στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Ο 30χρονος Ρομά, έχει απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναγνώρισαν.

Άγιοι Θεόδωροι ληστεία νέα: Την Τρίτη είχε ταυτοποιηθεί ο πρώτος δράστης

Ένας 30χρονος Ρομά, σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές, είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στους Αγίους Θεοδώρους. Οι Αρχές, που έχουν στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη. Οι Αρχές τον αναζήτησαν στο σημείο που δηλώνει ότι μένει, όμως έχει εξαφανιστεί.  Αστυνομικοί της διεύθυνσης Κορίνθου κάνουν συνεχώς εφόδους σε καταυλισμούς στην περιοχή, αλλά και σε σημεία που συχνάζει ο 30χρονος Ρομά, στην προσπάθειά τους να τον εντοπίσουν.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες για να βρουν το ΙΧ όχημα των δραστών, ενώ αναμένουν και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για δύο αυτοκίνητα που θεωρούνται ύποπτα και τα ψάχνουν για DNA και αποτυπώματα. Το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς, γείτονες και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη 72χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της όταν οι δράστες την πάτησαν με το αυτοκίνητο και πέρασαν από πάνω της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις