Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ζωή Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης: Αχώριστοι ακόμα και τώρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης: Αχώριστοι ακόμα και τώρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης: Ο Διαμαντής Καραναστάσης βρίσκεται στο πλευρό της κυρίας Κωνσταντοπούλου από την εποχή που ίδρυσε το κόμμα της.

Ζωή Κωνσταντοπούλου Διαμαντής Καραναστάσης: Συνεχίζει να διατηρεί επαφή με τον στενό συνεργάτη της και υποψήφιο στην Α’ Αθήνας με το κόμμα της, Πλεύση Ελευθερίας, τον ηθοποιό Διαμαντή Καραναστάση, η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ο Διαμαντής Καραναστάσης βρίσκεται στο πλευρό της κυρίας Κωνσταντοπούλου από την εποχή που ίδρυσε το κόμμα της και υπήρξε Υπεύθυνος Στρατηγικής και Επικοινωνίας. Στις 8 Δεκεμβρίου, η κυρία Κωνσταντοπούλου βρέθηκε μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στην παραλιακή. Μάλιστα, ο κ. Καραναστάσης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικές φωτογραφίες, με τη λεζάντα «the lady and the tramp!».

Γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε την Πλεύση. Η Ζωή είναι μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία επιστήμονας και ένα νοητικό υπερόπλο. Νομίζω ότι αυτό μας αξίζει και τίποτα λιγότερο.Γνωριστήκαμε και ξεκινήσαμε την Πλεύση. Η Ζωή είναι μια υπέροχη γυναίκα, μια σπουδαία επιστήμονας και ένα νοητικό υπερόπλο. Νομίζω ότι αυτό μας αξίζει και τίποτα λιγότερο./Β/.’ΈΓ

Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Διαμαντής Καραναστάσης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις