Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τα είπαν… όλα στον Χατζηνικολάου
LIFESTYLE

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τα είπαν… όλα στον Χατζηνικολάου

Ελένη Καρβέλα - Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το ζευγάρι αλλά και η γοητευτική Νάντια Γιαννακοπούλου, κάθισαν στον καναπέ του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη σύζυγό του, δημοσιογράφο Ελένη Καρβελά και η Νάντια Γιαννακοπούλου με τον ηθοποιό σύζυγό της Μάξιμο Μουμούρη, μίλησαν ανοιχτά στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι αυτός πλένει τα πιάτα στο σπίτι, ενώ σε ερώτηση αν τον ανησυχεί αν κάτι δεν πάει καλά στην πολιτική είπε όχι και συμπλήρωσε πως θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο ακόμα και πίσω από τις κάμερες, όπως το να ανοίξει μια συμβουλευτική εταιρεία.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου παραδέχτηκε πως κέρδισε την καρδιά του πιο ωραίου του σχολείου της και πως εκείνη του έστειλε πρώτη μήνυμα πριν συνάψουν σχέση, κάνοντας μάλιστα λάθος καθώς τα γενέθλια του ήταν δύο ημέρες μετά. Τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα.

Ελένη Καρβέλα: Η γνωριμία και ο έρωτας

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, όταν και οι δύο εργάζονταν εκεί. Η Ελένη είχε πάει στον ΣΚΑΪ ως μαθητευόμενη, εντάχθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και εκεί γεννήθηκε ένας έρωτας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκείνη την περίοδο μόλις είχε βγει από τον πρώτο του γάμο με την Τζίνα Μοσχολιού. Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Τζίνα Μοσχολιού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2014 στο κέντρο της Αθήνας. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, χώρισαν.  Η Ελένη Καρβελά είναι general manager στο σάιτ meaculpa.gr του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ελένη Καρβέλα: Ο υπέροχος γάμος στη Νάξο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Καρβέλα, σε μια παραδοσιακή τελετή στο όμορφο νησί της Νάξου, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου. Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί. Το νεόνυμφο ζεύγος, βγαίνοντας από την εκκλησία, δεν δίστασε να ανταλλάξει τρυφερά φιλιά, καθώς οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι. Η Ελένη Καρβέλα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε στις ανύπαντρες «Και στα δικά σας».

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το πάρτι στην αμμουδιά

Μία ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του. Κάτι ανάλογο, όμως, έκαναν και το Σάββατο 6 Ιουλίου, ανήμερα του γάμου, που το ζευγάρι και οι καλεσμένοι δεν σταματούν να κάνουν βουτιές στην θάλασσα και να διασκεδάζουν. «Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό σέξι κορίτσι», έλεγε συγγενής της στο People.

Ελένη Καρβέλα: Όταν μάθαμε τη σχέση, με έναν καυτό χορό της

Νάντια Γιαννακοπούλου: Καλεσμένη και η όμορφη βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής

Η Νάντια Γιαννακοπούλου γεννήθηκε το 1977. Αποφοίτησε από το Δημόσιο Λύκειο Καρέα και σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών. Έχει δύο μεταπτυχιακά  διπλώματα στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και στο Εμπορικό και Τραπεζικό Δίκαιο.  Από το 2003 εργάζεται ως δικηγόρος. Συνεργάστηκε με δικηγορικές εταιρείες και ειδικεύτηκε στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και στις διεθνείς συμβάσεις.

Το 2007 ήταν υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ (πρώτη επιλαχούσα). Στις εκλογές του Οκτώβρη 2009 εξελέγη Βουλευτής Μεσσηνίας και επανεξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2012. Υπήρξε από τους βουλευτές με το μεγαλύτερο αριθμό αναφορών και ερωτήσεων κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Υπήρξε ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Νομικής. Από τον Σεπτέμβριο 2013 έως τον Δεκέμβριο 2014 διετέλεσε Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Μάξιμο Μουμούρη και έχουν τρεις κόρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις