Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Συνέδριο ΑΔΕΔΥ 2019: Η ΔΑΚΕ μεγάλη νικήτρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέδριο ΑΔΕΔΥ 2019: Η ΔΑΚΕ μεγάλη νικήτρια

Συνέδριο ΑΔΕΔΥ 2019: Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε στην πρώτη θέση καταγράφοντας αύξηση της δύναμής της και κατέλαβε συνολικά 22 έδρες.

Συνέδριο ΑΔΕΔΥ 2019: Μεγάλη χαρακτηρίζει τη νίκη της ΔΑΚΕ στο 37ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, τα αποτελέσματα του Συνεδρίου, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των εργαζομένων του Δημοσίου Τομέα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε στην πρώτη θέση καταγράφοντας αύξηση της δύναμής της και κατέλαβε συνολικά 22 έδρες, όταν η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ παράταξη υποχώρησε στις 12.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά το αποτέλεσμα:

«Τα αποτελέσματα στο 37ο Συνέδριο για την εκλογή του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων του Δημόσιου Τομέα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό δημόσιο στην υπηρεσία του πολίτη. Η ΔΑΚΕ αναδείχθηκε στην πρώτη θέση καταγράφοντας αύξηση της δύναμής της και κατέλαβε συνολικά 22 έδρες, όταν η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ παράταξη υποχώρησε στις 12.

Οι νίκες που συνοδεύονται από τη σημαντική ενίσχυση των φιλελεύθερων δυνάμεων σε όλες τις κάλπες που στήθηκαν μετά την 7η Ιουλίου όπως στο ΤΕΕ, στην ΚΕΔΕ, στην ΕΝΠΕ και τώρα στην ΑΔΕΔΥ αποδεικνύουν ότι η απήχηση της προσπάθειας της Νέας Δημοκρατίας για ανάκαμψη της χώρας και ευημερία όλων των Ελλήνων διευρύνεται ακόμα και σε κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που στο παρελθόν μας αντιμετώπιζαν με επιφύλαξη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις