Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταρ Ελλάς 2019 επίθεση: Η Ραφαέλα Πλαστήρα καταγγέλει την Μις Αυστραλία – “Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι”
LIFESTYLE

Σταρ Ελλάς 2019 επίθεση: Η Ραφαέλα Πλαστήρα καταγγέλει την Μις Αυστραλία – “Ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι”

Σταρ Ελλάς 2019 επίθεση: Η Ραφαέλα Πλαστήρα καταγγέλει την Μις Αυστραλία για επίθεση που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η μαρτυρία έγινε λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή του διαγωνισμού ομορφιάς "Miss World".

Σταρ Ελλάς 2019 επίθεση: Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Σταρ Ελλάς Ραφαέλα Πλαστήρα λίγες μέρες πριν από το Miss World, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 14 Δεκεμβρίου. Η ίδια κατήγγειλε στην εφημερίδα Espresso πως έπεσε θύμα επίθεσης από συνδιαγωνιζόμενή της. Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίζεται, η Μις Αυστραλία Sarah Marschke της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μετά τον τραυματισμό της διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Έπειτα, αναγκάστηκε να κυκλοφορεί με αναπηρικό αμαξίδιο στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθα διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» είπε χαρακτηριστικά η Ραφαέλα Πλαστήρα.

σταρ ελλάς 2019 επίθεση

Η Μις Αυστραλία 2019

Σταρ Ελλάς 2019 επίθεση: Ποια είναι η καλλονή που θα μας εκπροσωπήσει στις 14 Δεκεμβρίου

Η 20χρονη Ραφαέλα Πλαστήρα με καταγωγή από τα Τρίκαλα ήταν η νικήτρια στη φετινή διοργάνωση καλλιστείων, και αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς 2019. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερό της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, η Ραφαέλα Πλαστήρα απάντησε πως είναι η μητέρα της. Ο λόγος την απάντησή της ήταν ότι η μητέρα της την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.  Μετά την νίκη της δήλωσε: “Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους”.

Συνέντευξη της Ραφαέλα Πλαστήρα μετά την στέψη της Σταρ Ελλάς 2019.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις