Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέτρος Κωστόπουλος Bitcoin: Μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram
LIFESTYLE

Πέτρος Κωστόπουλος Bitcoin: Μήνυση και αγωγή σε Facebook και Instagram

Πέτρος Κωστόπουλος Bitcoin: Χορηγούμενη καμπάνια που «τρέχει» στα social media τον εμφανίζει να έχει κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ μετά την πτώχευση του, επενδύοντας σε Bitcoin.

Πέτρος Κωστόπουλος Bitcoin: Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες επωνύμων σε ολόκληρο τον κόσμο στις αρμόδιες υπηρεσίες Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξαιτίας απατεώνων που χρησιμοποιούν εν αγνοία τους το όνομά τους για να προσελκύσουν ανυποψίαστους και ευκολόπιστους πολίτες ώστε να επενδύσουν στην αγορά Bitcoin αλλά και σε προγράμματα αυτόματων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Μεταξύ των θυμάτων και ο γνωστός εκδότης και παρουσιαστής, Πέτρος Κωστόπουλος. Επιτήδειοι παρουσίασαν μέσω Facebook και Instagram δήθεν συνέντευξη του σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δήθεν αποκάλυπτε πως κατάφερε να κερδίσει 2 με 3 εκατ. ευρώ ενώ είχε πτωχεύσει.

Και πως μάλιστα μοιράστηκε τον τρόπο με τον οποίο μπόρεσε να επανέλθει μετά από τη χρεοκοπία, χάρη σε μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που ονομάζεται Bitcoin Profit. Φυσικά όλα αυτά δεν ισχύουν. Ο Πέτρος Κωστόπουλος αν και αρχικά έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στο Facebook όσο και το Instagram, νομίζοντας ότι θα καταφέρει να εμποδίσει την διασπορά ψευδών ειδήσεων, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες. Η συγκεκριμένη καμπάνια συνεχίζει να «τρέχει» στα σόσιαλ μίντια, κάτι που διαπίστωσε την προηγούμενη βδομάδα. Όπως αποκαλύπτει ο Πέτρος Κωστόπουλος στo «protothema» καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά των εταιριών Facebook και Instagram.

Δείτε ακόμη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Είχα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις