Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Γκαγκάκη πατέρας: Γιατί απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή
LIFESTYLE

Κατερίνα Γκαγκάκη πατέρας: Γιατί απουσιάζει σήμερα από την εκπομπή

Κατερίνα Γκαγκάκη πατέρας: H Κατερίνα Γκαγκάκη απουσιάζει από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» καθώς ο πατέρας της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Κατερίνα Γκαγκάκη πατέρας: Το πιο αγαπημένο της πρόσωπο βρίσκεται στο νοσοκομείο και εκείνη δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα του. Ο πατέρας της αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η Κατερίνα Γκαγκάκη επειδή βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγαπημένου της πατέρα απουσιάζει εδώ και αρκετές μέρες από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», όπως και σήμερα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από μία εβδομάδα είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατά το χέρι του πατέρα της και χθες, Κυριακή πόσταρε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο και λίγη ώρα αργότερα ανέβασε μία φωτογραφία από τους γονείς της όταν ήταν νέοι.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η παραίτηση της από πρόεδρος της «Τεχνόπολις» 

Μετά το απαράδεκτο σκηνικό που σημειώθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την διακωμώδηση του συβάντος που φοιτητής εκσπερμάτισε στην πλάτη της κοπέλας, η Κατερίνα Γκαγκάκη αποφάσισε να δηλώσει την παραίτησή της και συνεπώς να μην είναι πιο η πρόεδρος της «Τεχνόπολις». Μία παραίτηση που έγινε δεκτή από τον Κώστα Μπακογιάννη. Η ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων αναφέρει: «Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Αναλυτικότερα για το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, που σημειώθηκε σε βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θύμα μια 20χρονη φοιτήτρια πάνω στην οποία εκσπερμάτισε συμφοιτητής της την ώρα που εκείνη μελετούσε έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τον Γιώργο Λιάγκα και το πάνελ του. Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Γκαγκάκη, γελούσαν με την ψυχή τους, λες και το συμβάν ήταν αστείο. Ατάκες τύπου «έσταζε το ταβάνι;» και «έπεσε ο καφές του από πίσω και την πιτσίλισε» προκάλεσαν σοκ στους τηλεθεατές. Μέχρι και ο ρεπόρτερ που προσπαθούσε να τους μεταφέρει την είδηση προσπάθησε να τους επαναφέρει στην τάξη λέγοντας ότι το θέμα είναι σοβαρό, ωστόσο δεν κατάφερε να τους πείσει. Σημειώνεται και πάλι πως υπήρξε άνθρωπος που επί τόπου τους είπε ότι είναι ένα ζήτημα που δεν χωράει πλάκα και όμως το πάνελ δεν συμφώνησε ούτε στιγμή! Στο πάνελ ακούστηκε μέχρι και το ερώτημα «αν υπήρχε συναίσθημα ανάμεσα στους δύο».

Όλοι χρωστάμε κατά καιρούς μία συγνώμη. Σήμερα εγώ, μία μεγάλη.

Gepostet von Katerina Gagaki / Κατερίνα Γκαγκάκη am Donnerstag, 7. November 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις