Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κίνηση τώρα Αθήνα: Διπλή καραμπόλα στην Μεσογείων
ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση τώρα Αθήνα: Διπλή καραμπόλα στην Μεσογείων

Κίνηση τώρα Αθήνα: Διπλή καραμπόλα προκαλεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στη λεωφόρο και στα δύο ρεύματα.

Κίνηση τώρα Αθήνα: Πολύ αυξημένη καταγράφεται η κίνηση τώρα και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Μεσογείων, καθώς προκλήθηκαν δύο καραμπόλες ΙΧ και στα δύο ρεύματα. Το ένα περιστατικό σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου, στην αριστερή λωρίδα, στο ύψος του Νομισματοκοπείου. Η δεύτερη καραμπόλα πραγματοποιήθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, στην αριστερή λωρίδα, και συγκεκριμένα στην υπόγεια διάβαση, μετά το ύψος της Κατεχάκη. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιαρισμένοι είναι οι εξής δρόμοι:

– Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), ΚΤΕΛ ΕΩΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΩΣ ΚΤΕΛ
Λ. Κηφισίας (άνοδος), τμηματικά
Λ. Κηφισίας (κάθοδος) , τμηματικά

Σημαντικά προβλήματα θα συναντήσουν οι οδηγοί στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, ενώ και στις τρεις Γέφυρες η κίνηση «χτυπά» κόκκινο.
Μεγάλο μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο, από το ύψος του Νέου Ψυχικού. Τα προβλήματα συνεχίζονται μέχρι και το ύψος του νοσοκομείου Υγεία.

Καθυστερήσεις  10΄-15΄σημειώνονται: από Μαραθώνος έως Κηφισιάς, προς Ελευσίνα. 10΄-15΄, από Αγία Παρασκευή έως Κηφισιάς προς Ελευσίνα (Δυτική Περιφερειακή Υμηττού). 5΄-10΄, έξοδο για Λαμία 5΄-10΄, έξοδο για Κηφισιάς, προς Ελευσίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις