Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισβολή με αυτοκίνητο: Μπούκαραν σε κατάστημα στο Μαρκόπουλο
ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή με αυτοκίνητο: Μπούκαραν σε κατάστημα στο Μαρκόπουλο

Εισβολή με αυτοκίνητο: Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν προϊόντα και να αποχωρήσουν ανενόχλητοι.

Εισβολή με αυτοκίνητο: Τα καταστήματα με ηλεκτρολογικά υλικά και εργαλεία φαίνεται ότι αποτελούν τον τελευταίο στόχο των διαρρηκτών που χρησιμοποιούν τη μέθοδο της εισβολής με αυτοκίνητο. Τρεις ημέρες μετά από ένα τέτοιο χτύπημα στην Μεταμόρφωση, άγνωστοι διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο κατάστημα στο Μαρκόπουλο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι άγνωστοι διαρρήκτες έριξαν την τζαμαρία του καταστήματος αφού την χτύπησαν πολλές φορές με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν. Στη συνέχεια πήραν πολλά εργαλεία με ιδιαίτερη προτίμηση στις βαλίτσες με τρυπάνια τα οποία, όπως μετέδωσε το ΟΡΕΝ, αξίζουν περίπου 500 ευρώ το καθένα.

Παρότι η Αστυνομία έχει εξαρθρώσει δύο συμμορίες που ακολουθούσαν αυτή την μεθοδολογία, τα κρούσματα όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά συνεχίζουν και ενδεχομένως πρόκειται για μιμητές ή ασύλληπτα μέλη των ίδιων συμμοριών.

Πριν λίγες ημέρες άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρό τους κατάστημα γνωστής αλυσίδας εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, στο 12ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στην Μεταμόρφωση. Αρχικά εισέβαλαν με αυτοκίνητο και διέλυσαν την βιτρίνα του καταστήματος και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό της επιχείρησης, αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό προϊόντων.

Βίντεο: Πώς μπουκάρουν σε βιτρίνες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις