Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο: Δρομέας της έπιασε τα οπίσθια

ΚΟΣΜΟΣ

Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο: Δρομέας της έπιασε τα οπίσθια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο: Η κοπέλα όπως είναι φυσικό σοκαρίστηκε και αυτό φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση, ενώ εκείνος συνέχισε ατάραχος να τρέχει.

08.12.2019 | 21:00

Σεξουαλική παρενόχληση σε δημοσιογράφο: Μια δημοσιογράφος έμεινε… έκπληκτη όταν κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης την θώπευσε ένας δρομέας. Συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν στον «αέρα» κάνοντας ρεπορτάζ για έναν αγώνα δρόμου. Αρκετοί από όσους συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου περνώντας έκαναν γκριμάτσες, χαιρετούσαν και γενικά έκαναν ότι κάνει ο κόσμος  όταν δει κάμερες. Ωστόσο ένας εξ αυτών έκανε κάτι ανεπίτρεπτο που προφανώς δεν συνηθίζει να κάνει ο κόσμος βλέποντας μια δημοσιογράφο να μεταδίδει ένα γεγονός.

Περνώντας, λοιπόν, από το σημείο που ήταν η δημοσιογράφος και ενώ εκείνη μιλούσε στον «αέρα» την «χτύπησε» στα οπίσθια, κοινώς την θώπευσε. Η κοπέλα όπως είναι φυσικό σοκαρίστηκε και αυτό φάνηκε και στην ζωντανή μετάδοση, ενώ εκείνος συνέχισε ατάραχος να τρέχει. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος αγώνας είχε πολλά παράδοξα, αφού ένας εκ των συμμετεχόντων είχε ντυθεί… γορίλλας και μάλιστα ήταν από αυτούς που χαιρέτησαν την κάμερα.

Exit mobile version