Άγιοι Θεόδωροι – ληστεία: Η ΕΛ.ΑΣ κάνει εφόδους για τους Ρομά που πάτησαν με αυτοκίνητο την 77χρονη

ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Θεόδωροι – ληστεία: Η ΕΛ.ΑΣ κάνει εφόδους για τους Ρομά που πάτησαν με αυτοκίνητο την 77χρονη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Άγιοι Θεόδωροι - ληστεία: Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, άντρες της αστυνομίας έκαναν εφόδους σε καταυλισμούς σε Μέγαρα, Κορινθία και Δυτική Αττική.

08.12.2019 | 14:44

Άγιοι Θεόδωροι – ληστείαΕπιχειρησιακές εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιεί από το πρωί της Κυριακής η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της 77χρονης το πρωί του Σαββάτου, στους Αγίους Θεοδώρους. Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, άντρες της αστυνομίας έκαναν εφόδους σε καταυλισμούς σε Μέγαρα, Κορινθία και Δυτική Αττική, ενώ έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις στην περιοχή της Κορίνθου.

Σύμφωνα με τον Alpha, αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιούνται και σε Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα. Υπενθυμίζεται πως οι δράστες, παρέσυραν τη γυναίκα με το αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα τον μοιραίο τραυματισμό της και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Άγιοι Θεόδωροι – ληστεία: Η συγκλονιστική περιγραφή του γιου της

Ο θάνατος της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους έχουν σοκάρει όπως είναι φυσικό τον γιο της ηλικιωμένης. Τα λόγια του στον Alpha σοκάρουν: «Την είδα νεκρή στο δρόμο με την αλυσίδα στο λαιμό της να είναι κομμένη. Δεν της την είχαν πάρει, την είχε στον λαιμό της. Κομμένη, σπασμένη». «Στην ψύχρα την έριξαν κάτω και την πάτησαν με αδίστακτο τρόπο», αποκαλύπτει γείτονας της άτυχης 77χρονης. Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην οδό Ανθέων. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων, βρισκόταν στην αυλή της, όταν ακούστηκαν από το δρόμο φωνές: «κυρία, κυρία».

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη, η οποία προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα επακολουθούσε. Με αστραπιαίες κινήσεις άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Η 77χρονη έπεσε κάτω και άρχισε να φωνάζει. Από το σπίτι πετάχτηκαν έξω ο σύζυγος και ο γιος της. Οι δράστες τρόμαξαν, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Exit mobile version