Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σουάρες τακουνάκι: Το γκολ που θα μείνει στην ιστορία – 5άρα η Μπαρτσελόνα στη Μαγιόρκα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σουάρες τακουνάκι: Το γκολ που θα μείνει στην ιστορία – 5άρα η Μπαρτσελόνα στη Μαγιόρκα

Σουάρες τακουνάκι: Ο Ουρουγουανός επιθετικός υποδέχθηκε τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα και με ένα ασύλληπτης σύλληψης τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στο πλάι της εστίας της Μαγιόρκα.

Σουάρες τακουνάκιΌλη η Ευρώπη παραμιλάει από το βράδυ του Σαββάτου με το ασύλληπτο γκολ του Λουίς Σουάρες με τακουνάκι, κόντρα στη Μαγιόρκα, στη νίκη της Μπαρτσελόνα με 5-2 στο Καμπ Νόου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της La Liga. Ο Ουρουγουανός επιθετικός υποδέχθηκε τη μπάλα με πλάτη στο τέρμα και με ένα ασύλληπτης σύλληψης τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στο πλάι της εστίας της Μαγιόρκα. Στα του αγώνα, η ομάδα της Βαρκελώνης άνοιξε το σκορ με τον Αντουάν Γκριεζμάν μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξη της αναμέτρησης. Ο Τερ Στέγκεν έκανε το βολέ, αλλά προέκυψε ασίστ. Ο Γάλλος έφυγε στην αντεπίθεση, έσκαψε προ του Μανόλο Ρέινα και άνοιξε το σκορ. Στο 17′ ο Μέσι πήρε την μπάλα με το μαγικό του αριστερό και χωρίς να καθυστερήσει, διεύρυνε το προβάδισμα των μπλαουγκράνα. Δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μανόλο Ρέινα.

Ο Άντε Μπούντιμιρ στο 36′ εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη του Ροντρίγκεθ, πρόλαβε τον Πικέ και με τη βοήθεια και της κόντρας στο πόδι του Καταλανού νίκησε τον Τερ Στέγκεν και μείωσε σε 2-1. Το δεύτερο γκολ του πούλγκα – σε κίνηση και εκτέλεση καρμπόν με το πρώτο – έφερε το 3-1 στο 41ο λεπτό. Ύστερα από δυο λεπτά (43′) ήλθε ακόμη ένα πανέμορφο γκολ. Με ένα ασύλληπτο τακουνάκι του Λουίς Σουάρες εντός περιοχής! Ο Κροάτης φορ της Μαγιόρκα προσπαθούσε σε πείσμα της εξέλιξης του ματς να κρατήσει τους μπλανκιβερμέλ στο παιχνίδι και μείωσε σε 4-2 στο 64′ με κεφαλιά. Και μια μαγική βραδιά δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με τον πιο μαγικό τρόπο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 83′, φθάνοντας στο χατ-τρικ.

Απολαύστε τα Highlights και φυσικά το απίθανο τακουνάκι του Σουάρες κόντρα στη Μαγιόρκα:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις