Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σήλια Κριθαριώτη σύζυγος: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση
LIFESTYLE

Σήλια Κριθαριώτη σύζυγος: Η σπάνια ερωτική εξομολόγηση

Σήλια Κριθαριώτη σύζυγος: Μία τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο έκανε στο προφίλ της στο Instagram, η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας Σήλια Κριθαριώτη.

Σήλια Κριθαριώτη σύζυγος: Μια σπάνια, δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, Νίκο Τσάκο, έκανε η Σήλια Κριθαριώτη. Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μπορεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο, ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της. Το πρόγραμμά της μπορεί να είναι πάντα γεμάτο, καθώς ντύνει με τις μοναδικές της δημιουργίες μεγάλα ονόματα τόσο της εγχώριας showbiz – όπως το λαμπερό νυφικό της Αναστασίας Καίσαρη- όσο και του διεθνούς jet set – βλ. Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά της.

Και μπορεί με τον σύζυγό της, τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, να έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Παναγιώτη και τις δίδυμες Ειρήνη και Ελισάβετ, ωστόσο, εξακολουθούν να είναι ακόμη πολύ ερωτευμένοι. Πριν λίγες ημέρες, η Σήλια Κριθαριώτη έκανε μια σπάνια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, ποστάροντας στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία τους από το Albert Hall του Λονδίνου, όπου βρέθηκαν για τα British Fashion Awards. Στην λεζάντα, έγραψε: «Ευχαριστώ την αγάπη της ζωής μου, που βρίσκεται πάντα δίπλα μου, στηρίζοντάς με και ενθαρρύνοντάς με. Είσαι η ζωή μου, η έμπνευσή μου, η πραγματική μου αγάπη και η αδελφή ψυχή μου».

Σήλια Κριθαριώτη σύζυγος: Ποιος είναι ο Νίκος Τσάκος

Ο Νίκος Τσάκος, γιος του εφοπλιστή καπετάνιου Παναγιώτη Τσάκου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Κατάγεται από παραδοσιακή ναυτική οικογένεια των Καρδαμύλων της Χίου. Το 2013,  σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη από βόμβα στο σπίτι του στην Ακρόπολη.

Θρήνος και ένα τεράστιο «γιατί» στην οικογένεια Τσάκου ξεκίνησε το 2010. Η αδερφή του εφοπλιστή και νύφη της Σήλιας Κριθαριώτη, η Μαρία Τσάκου βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο μεγάλου ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης εξαιτίας ενός ανευρύσματος στην καρδιά.

Η δύναμη του εφοπλιστή Τσάκου

Ο Όμιλος Τσάκου αριθμεί 71 πλοία εκ των οποίων τα 23 είναι υπό ελληνική σημαία, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο Top 100 της Lloyd’s List. Από το 1981 μέχρι το 1987 ο Νίκος Τσάκος εργάσθηκε στην Tsakos Shipping and Trading Ltd στις Ηνωμένες Πολιτείες με έμφαση στον ενεργειακό τομέα. Σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες στο Columbia University της Νέας Υόρκης και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο City University of London, απ’ όπου έλαβε πτυχίο Master στα οικονομικά-ναυτιλιακά με τίτλο διατριβής «Χρηματιστήρια και Ναυτιλία».

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Πολεμικό Ναυτικό και υπηρέτησε για 25 μήνες ως ναυτικός σε διάφορες κατηγορίες πλοίων. Από το 1993 είναι ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Tsakos Energy Navigation Ltd, μια από τις πρώτες εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες στα χρηματιστήρια του Οσλο και της Νέας Υόρκης. Η ρευστότητα της εταιρείας το 2012 ανήλθε στα 185 εκατομμύρια δολάρια ενώ τα έσοδά της από τις ναυλώσεις των πλοίων της το 2011 ανήλθαν στα 395,2 εκατομμύρια δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος είναι στενός φίλος του Σωκράτη Κόκκαλη. Από το 2008 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις