”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/12: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Παρασκευή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

''Γυναίκα χωρίς όνομα'' 6/12: Ο Κωστής, έχοντας δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου, προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ.

06.12.2019 | 11:55

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/12: Παρασκευή σήμερα  (6/12/19) και καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται για ακόμα μία φορά στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα». Έτσι λοιπόν στο σημερινό επεισόδιο η Μαρίνα σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις που της κάνουν οι τρεις άντρες για την Μάρθα και το ρόλο που έχει παίξει στην εξαφάνιση της Κάτιας, αρνείται να δει την πραγματικότητα και θεωρεί πως την κατηγορούν άδικα και πως πρόκειται για παρεξήγηση που θα λυθεί. Ωστόσο μέσα της έχει αρχίσει να αμφιβάλλει.

Ο Κωστής, έχοντας δει αποδείξεις για την ενοχή του Νίκου, προσπαθεί να προετοιμάσει την Κλειώ, αλλά εκείνη δεν δέχεται να ακούσει κουβέντα και βάζει τέλος στη σχέση τους. Η Σοφία, νιώθει απόλυτα υπεύθυνη που της πήραν το παιδί και δεν αντέχει στην ιδέα ότι δεν θα μεγαλώσει κοντά της…  Αυτή της η απόγνωση τη φέρνει στο να αποφασίσει να αυτοκτονήσει. Η Κάτια ζει στιγμές τρόμου με τον Νίκο που την έχει οδηγήσει σε μια απόμακρη και απομονωμένη περιοχή και όλα δείχνουν πως ετοιμάζεται να την σκοτώσει.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 6/12: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 5/12: Οι εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς, είδαμε πως ο Φώτης φτάνει στο σπίτι του Νίκου με σκοπό να πάρει μαζί του την Κάτια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακολουθήσει. Ο Αντρέας, που καταλαβαίνει τι συμβαίνει, αποφασίζει να πει ψέματα στη Ρένα για να βοηθήσει τον Φώτη που εκεί θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και τον Αργύρη. Οι δυο τους, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να γλιτώσουν την Κάτια, θα ανακαλύψουν με έκπληξη, την ύποπτη διασύνδεση που έχει ο Νίκος με τη Μάρθα.

”Γυναίκα χωρίς όνομα” 5/12: Το τρέιλερ του χθεσινού επεισοδίου, Πέμπτυης

Exit mobile version