Ζέτα Μακρυπούλια σχέση: Με ποιόν μπασκετμπολίστα ήταν ζευγάρι

LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια σχέση: Με ποιόν μπασκετμπολίστα ήταν ζευγάρι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ζέτα Μακρυπούλια σχέση: Με γνωστό μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού ήταν ζευγάρι η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

06.12.2019 | 11:12

Ζέτα Μακρυπούλια σχέση: Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να την προστατεύσει. Για αυτό κιόλας το λόγο όσα χρόνια είναι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν έχουν μαθευτεί πολλές λεπτομέρειες, όπως εάν έχουν παντρευτεί ή όχι.

Μία νέα πληροφορία για την προσωπική της ζωή επανήλθε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα με το gossiplife.gr, στην ζωή της για κάποιο χρονικό διάστημα υπήρξε ο Νίκος Μπάρλος, γνωστός παίκτης μπάσκετ. Ο πετυχημένος αθλητής, ο οποίος πλέον εργάζεται στον Ολυμπιακό, τότε ήταν μπασκετμπολίστας και της ΑΕΚ.

Ζέτα Μακρυπούλια σχέση: Η εποχή που ήταν ζευγάρι με τον μπασκετμπολίστα

Κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε ή το διέψευσε πως είναι μαζί. Ωστόσο, φιλικό πρόσωπο της Ζέτα Μακρυπούλια έχει πει ότι διατηρούσαν σχέση. Λέγεται πως η αιτία που δεν προχώρησαν περισσότερο ήταν λόγω περιορισμένων ωραρίων και των δύο. Η φημολογούμενη σχέση τους φαίνεται να διήρκεσε για κάποιο διάστημα του 2008. Δημοσίευμα της εποχής τους ήθελε να έχουν πάει σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας. Εκεί, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να απομακρύνει τους φωτογράφους.

Exit mobile version