Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρουσαλά αδερφός: Η τρομερή ομοιότητα της Μαριέττας με τον… Θανάση
LIFESTYLE

Χρουσαλά αδερφός: Η τρομερή ομοιότητα της Μαριέττας με τον… Θανάση

Χρουσαλά αδερφός: Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και μοιάζουν πολύ.

Χρουσαλά αδερφός: Η Μαριέττα Χρουσαλά στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα. Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέοντας Πατίτσας έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα τρία παιδάκια τους. Υπάρχουν όμως και φορές που η πρώην παρουσιάστρια συνοδεύεται από τον αδελφό της, Θανάση, ο οποίος είναι 4 χρόνια μεγαλύτερος από εκείνη. Τα δύο αδέλφια είναι πολύ αγαπημένα και μοιάζουν πολύ.

Ο Θανάσης Χρουσαλάς παρόλο που σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη γυμναστική, αλλά ο αθλητισμός παρέμεινε ένα από τα αγαπημένα του χόμπι. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι πάντα στο πλευρό της αδελφής του. Θανάσης και Μαριέττα Χρουσαλά είναι το αχτύπητο δίδυμο στο beach volley. Τα δύο αδέλφια μεγάλωσαν στο Χαϊδάρι και πήγανε σχολείο εκεί. Με γονείς εκπαιδευτικούς -τον Κώστα και την Αγλαΐα- μετακόμισαν στην Αθήνα το 1985 από το Ριζάρι της Έδεσσας.

Μαριέττα Χρουσαλά σε χριστουγεννιάτικο mood

Μάλιστα η παρουσιάστρια, βρέθηκε σε χριστουγεννιάτικη διάθεση αφού πρόσφατα κι όλας στόλισε το δέντρο της. Μετά την Δέσποινα Βανδή και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μαριέττα Χρουσάλα, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της, φέρνοντας και εκείνη λίγη μαγεία στο σπίτι της με τα στολίδια και τα λαμπάκια. Η πρώην παρουσιάστρια, φυσικά, μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η Μαριέττα Χρουσαλά, που πρόσφατα ταξίδεψε με τον σύζυγό της στη Βενετία, πόσταρε στο Instagram φωτογραφία από το «γυμνό» δέντρο, ζητώντας μερικές ώρες. Λίγο μετά δημοσίευσε φωτογραφία από το γεμάτο στολίδια δέντρο της, το οποίο ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις