Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άγριες Μέλισσες Τάκης Ζαχαράτος: Τρελό γέλιο με τις μιμήσεις του
LIFESTYLE

Άγριες Μέλισσες Τάκης Ζαχαράτος: Τρελό γέλιο με τις μιμήσεις του

Άγριες Μέλισσες Τάκης Ζαχαράτος: Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε στους βασικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς.

Άγριες Μέλισσες Τάκης Ζαχαράτος: Όλα αυτά τα χρόνια που ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται διάφορα γνωστά πρόσωπα και μάλιστα με επιτυχημένο τρόπο. Ο ίδιος μας έχει αποδείξει περίτρανα πως είναι μαέστρος στις μιμήσεις και έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να μεταμορφωθεί σε όποιον θέλει.

Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για τη νέα του μουσικοθεατρική παράσταση, που θα ανέβει στο θέατρο «Παλλάς» στις 17 Δεκεμβρίου. Ο αγαπημένος έλληνας performer, δημιούργησε ένα βίντεο όπου μιμείται πολλούς από τους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπως η Λενιώ, ο Δούκας, η Μυρσίνη και άλλοι, στα πλαίσια της προώθησης της παράστασής του.

H έκπληξη του Τάκη στην Φαίη Σκορδά 

Μια αναπάντεχη έκπληξη ετοίμασε ο Τάκης Ζαχαράτος στη Φαίη Σκορδά. Ο δημοφιλής κωμικός και μίμος ήταν καλεσμένος χθες στο «Πρω1νό». «Ήρθε η ώρα να σου εκμυστηρευτώ κάτι που ήθελα από πάρα πολύ καιρό» είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος στη Φαίη Σκορδά. «Ζητάω το χέρι σου, αγάπη! Σου κάνω επίσημα πρόταση γάμου» συνέχισε ο ταλαντούχος σόουμαν γονατιστός μπροστά της. Ο Τάκης κρατούσε μάλιστα μία ανθοδέσμη στα χέρια, με την παρουσιάστρια να τον ρωτά:

«Άκουσες τη Λίτσα το πρωί; Έλεγε ότι είναι η μέρα για να κάνετε προτάσεις γάμου». Και με ενθουσιασμό του απάντησε: «I do». «I do κι εγώ» της είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ η Φαίη δήλωσε ότι θα είναι πολύ χαρούμενη η μαμά της, γιατί τον λατρεύει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις