Βιασμοί στην Ινδία: Σάλος με σκηνοθέτη – “Αν σας τύχει, δώστε στον βιαστή προφυλακτικό”

ΚΟΣΜΟΣ

Βιασμοί στην Ινδία: Σάλος με σκηνοθέτη – “Αν σας τύχει, δώστε στον βιαστή προφυλακτικό”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βιασμοί στην Ινδία: Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ντάνιελ Σραβαν έκανε αυτά τα σχόλια μετά την είδηση ότι το πτώμα μια γυναίκας βρέθηκε σε ένα υπόγειο, βιασμένο από έναν άντρα που προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

06.12.2019 | 08:55

Βιασμοί στην Ινδία: Σάλο προκάλεσαν στην Ινδία οι αναρτήσεις στα social media γνωστού σκηνοθέτη ο οποίος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι «ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά ο φόνος είναι αδικαιολόγητος» με αφορμή την άγρια δολοφονία μιας κτηνιάτρου στην πόλη Ιντεραμπάντ την οποία οι τέσσερις δράστες έκαψαν αφού πρώτα τη βίασαν ομαδικά. Ο Ντανιέλ Σραβάν κάλεσε, επίσης, στις αναρτήσεις του, την κυβέρνηση «να νομιμοποιήσει τον βιασμό χωρίς βία για την ασφάλεια των γυναικών»!

Στις αναρτήσεις του, οι οποίες έχουν πλέον διαγραφεί, ο Ινδός σκηνοθέτης απευθύνθηκε και στις γυναίκες γράφοντας «αν πρόκειται να πέσετε θύμα βιασμού, δώστε προφυλακτικό στον βιαστή και συνεργαστείτε μαζί του ενώ αυτός ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα προσπαθήσει να σας κάνει κακό».

Σάλος στη χώρα, μάστιγα οι βιασμοί

Η πιο οργισμένη αντίδραση ήρθε από τον λογαριασμό MeTooIndia στο Twitter στον οποίο υπήρξε ανάρτηση που ανέφερε ότι ο Ινδός σκηνοθέτης «προωθεί τον βιασμό ως τιμωρία για τις γυναίκες. Τι πρέπει να γίνει για να είναι ασφαλείς οι γυναίκες; Πόσοι άνδρες θα γλιτώσουν τελικά;». Την ίδια ώρα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι τέσσερις άνδρες που είχαν συλληφθεί για τον φόνο της 26χρονης σκοτώθηκαν από πυρά αστυνομικών όταν προσπάθησαν να διαφύγουν αφού οδηγήθηκαν για αναπαράσταση στην περιοχή του εγκλήματος.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Πριγιάνκα και τα προσωπικά της αντικείμενα πεταμένα στο μέρος που πάρκαρε το ποδήλατο της και η οικογένεια της μπόρεσε μόνο να την αναγνωρίσει από ένα κόσμημα που φορούσε.

Ο Ινδός σκηνοθέτης
Exit mobile version