Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση σκύλου – Βόλος: Όρμησε σε ταχυδρόμο και τον δάγκωσε
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σκύλου – Βόλος: Όρμησε σε ταχυδρόμο και τον δάγκωσε

Επίθεση σκύλου - Βόλος: Για απλή σωματική βλάβη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης του.

Επίθεση σκύλου – Βόλος: Στο νοσοκομείο Βόλου βρέθηκε ένα ταχυδρόμος που δέχτηκε εχθές το πρωί την επίθεση ενός σκύλου, ράτσας πιτ μπουλ, το οποίο τον δάγκωσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το magnesianews.gr, το περιστατικπό συνέβη το πρωί της Πέμπτης, όταν ο ταχυδρομικός διανομέας προσπάθησε να αφήσει την αλληλογραφία σε σπίτι στα Κήπια Ανακασιάς. Από την αυλή της οικίας πετάχτηκε ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ, που του επιτέθηκε με αγριότητα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του, παραπέμπεται για απλή σωματική βλάβη.  Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται περιστατικό με επίθεση σκύλου σε άνθρωπο. Είκοσι μέρες πριν, σημειώθηκε έπίθεση πιτ μπουλ σε 11χρονο κοριτσάκι στην Αριδαία.

Το θύμα ήταν ένα 11χρονο κορίτσι που δέχτηκε επίθεση από πίτμπουλ στις 8 Νοεμβρίου στο δημοτικό στάδιο Αριδαίας. Το ανήλικο κορίτσι βρισκόταν μέσα στο γήπεδο, όταν δέχτηκε την επίθεση από τον σκύλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια και στα χέρια. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία τέσσερις μέρες μετά και σχηματίσθηκε δικογραφία. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίθεση σκύλου – Σέρρες: Τα… παράπονα στον γείτονα

Το πίτμπουλ έχει τέθηκε υπό αυστηρό περιορισμό μέχρι να γίνει πλήρης κτηνιατρικός έλεγχος. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την επίθεση των σκύλων σε ανήλικο αγόρι στις Σέρρες, καθώς όπως έγινε γνωστό ο πατέρας του παιδιού έκανε παράπονα στον γείτονα για τα σκυλιά για ένα χρόνο. Το παιδί νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών με δαγκωματιές σε όλο του το κορμί και κυρίως στη γάμπα και στον μηρό, ενώ σοβαρά τραύματα είχε υποστεί και στο κεφάλι.  «Ο μικρός είναι στο νοσοκομείο», είπε ο πατέρας μιλώντας στον ΑΝΤ1 και σημείωσε πως οι γιατροί κρατούσαν ανοιχτές τις πληγές του φοβούμενοι μολύνσεις ακόμη και λύσσα. Ωστόσο, υπογράμμισε ότι η υγεία του παιδιού βαίνει καλώς.

Επίθεση σκύλου – Σέρρες: Βαίνει καλώς η υγεία του 9χρονου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις