Τσέλσι μεταγραφές: Δικαίωση για τους «μπλε» στο CAS

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέλσι μεταγραφές: Δικαίωση για τους «μπλε» στο CAS

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Τσέλσι μεταγραφές: Οι "μπλε" δεν έκαναν μεταγραφές στη φετινή θερινή περίοδο λόγω της τιμωρίας τους η οποία είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

06.12.2019 | 13:51

Τσέλσι μεταγραφέςΙδιαίτερα ευχάριστα νέα επεφύλασσε η σημερινή ημέρα για την Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ. Πιο συγκεκριμένα, το CAS δικαίωσε τους «μπλε» για την ποινή που τους είχε επιβληθεί, η οποία προέβλεπε την απαγόρευση μεταγραφών και επομένως έληξε το μεταγραφικό εμπάργκο λόγω παράτυπης προσέγγισης νεαρών ποδοσφαιριστών στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Οι “μπλε” δεν έκαναν μεταγραφές στη φετινή θερινή περίοδο λόγω της τιμωρίας τους η οποία είχε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και περίμεναν την ετυμηγορία του Δεκεμβρίου. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ τελικά δικαιώθηκε και πλέον θα μπορεί να κάνει κανονικά μεταγραφές από τον Ιανουάριο του 2020.

Πάντως, παρά την απαγόρευση μεταγραφών που της είχε επιβληθεί, η φετινή Τσέλσι έχει καταφέρει να διαγράψει μια πολύ αξιοσημείωτη πορεία στη φετινή Premier League. Έτσι οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φρανκ Λάμπαρντ οι οποίοι προέρχονται κατά κύριο λόγο από την Ακαδημία της ομάδας του Λονδίνου, έχουν καταφέρει να βρίσκονται μετά από 15 αγωνιστικές στην πρώτη κατηγορία να «πατάνε» στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 29 βαθμούς με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Οι «μπλε» στην παρούσα φάση προέρχονται από νίκη κόντρα στην Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας μετά από δύο σερί ήττες από Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αύριο έχουν δύσκολο έργο κόντρα στην Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ».

Exit mobile version